Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ser pete pigmentare 02% Alpha Arbutin, 30ml, Minimalist

Beneficii Minimalist Ser pete pigmentare 02% Alpha Arbutin:Un ser care imbunatateste tonusul pielii cu un ingredient puternic si sigur de depigmentare a pielii, Alfa Arbutin (de 9 ori mai eficient decat Beta Arbutin), care asigura un ton uniform in 5 saptamani;Butylresorcinol poate inhiba puternic activitatea tirosinazei, rezultand reducerea hiperpigmentarii si a petelor de varsta. S-a constatat ca are o activitate inhibitorie de 20 de ori mai puternica decat Acidul Kojic intr-un studiu clinic*;*4-n-butylresorcinol, a highly effective tyrosinase inhibitor for the topical treatment of hyperpigmentationAcidul ferulic este un antioxidant puternic si poate neutraliza mai multe tipuri diferite de radicali liberi. Ajuta la protejarea si inversarea daunelor cauzate de razele UV;O formula ultra-usoara care se absoarbe usor in piele s-a dovedit, de asemenea, ca reduce in mare masura gradul de inaltare a bronzului dupa expunerea la UV, rezultand o piele clara si radianta;Probleme ale pielii pe care le abordeaza: Hiperpigmentare · Inchidere la culoare / Pete solare;Potrivit pentru toate tipurile de piele;Fara parfum · Fara uleiuri esentiale · Non-comedogenic pH 4.7 – 5.2.Ingrediente activeAlfa Arbutin, Ajuta la tratarea hiperpigmentarii prin reducerea eficienta a productiei de melanina.Butylresorcinol, Un inhibitor al tirosinazei foarte eficient folosit in scopuri de depigmentare. Intr-un studiu, Butylresorcinol a prezentat o activitate inhibitorie de 20 de ori mai puternica decat Acidul Kojic.Acid Ferulic, Antioxidant puternic care inverseaza semnele de deteriorare solara (expunere la UV) si face pielea sa arate uniform si mai sanatoasa in general.Ingrediente:Aqua, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol, Alpha Arbutin, Lactic Acid, Pentylene Glycol, Ferulic Acid, Sodium Hyaluronate, 4-n-Butylresorcinol, Hydroxyethylcellulose, Triethanolamine, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Isoceteth-20, Xanthan Gum, Lecithin, Sclerotium Gum, Pullulan, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate.Mod de utilizare:Aplicati dupa curatare si tonifiere. Aplicati 2-3 picaturi. Cu miscari circulare delicate, intindeti-l pe intreaga fata. Utilizati crema de protectie solara in timpul zilei pentru cele mai bune rezultate. Cand sa utilizati: Dimineata si seara. Zilnic.

Acest produs Ser pete pigmentare 02% Alpha Arbutin, 30ml, Minimalist din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

WELEDA EVERON BALSAM DE BUZE 4.8G
Dispozitiv pentru curatarea limbii Double Action, 1 bucata, Trisa
Esenta Mugwort, 160ml, I'm From
Clame de par profesionale, 6 bucati, Cupio
Stick corector galben Couvrance, 3g, Avene
Dr. Max Calciu Magneziu Zinc, 30 comprimate
Exoterfyn- Lac de unghii medicamentos, 3,3 ml
Biberon din sticla cu functie senzoriala si tetina plata anti-colici 0-6 luni Debit 2 Caprioara, 270ml, Dodie
Scutece Extra Care Convi Nr.1 2-5 kg, 26 bucati, Huggies
chevron-right-circle