Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon pentru stralucirea parului...

Sampon pentru stralucirea parului Diamond Illuminating, 250 ml, Alfaparf

Beneficii Sampon pentru stralucirea parului Diamond Illuminating, Alfaparf:Tratament intensiv care revitalizeaza parul, conferindu-i un amestec de ingrediente absolut necesare pentru un plus de stralucire si luminozitate;Spala delicat fibra parului si scalpul;Parul devine fin ca matasea la atingere;Ofera cuticulei regenerarea necesara;Hraneste si revitalizeaza parul fragilizat;Catifeleaza parul;Confera parului o stralucire intensa;URBAN DEFENCE PRO scut anti-poluare pentru protectie totala;SHINE FIX COMPLEX -24 de ore de strlucire de la varfuri pana la radacina;COLOR FIX COMPLEX-filtru UV si antioxidant pentru a prelungi frumusetea culorii; MULTIVITAMIN COMPLEX - reincarcare cu energie antioxidanta pentru firul de par.Ingrediente:AQUA (WATER), SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PHENOXYETHANOL, GLYCOL DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), POLYQUATERNIUM-10, SODIUM COCOAMPHOACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, LAURETH-4, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, DISODIUM EDTA, POLYQUATERNIUM-7, LACTIC ACID, GLYCERIN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TOCOPHEROL, POLYSORBATE 20, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, BIOSACCHARIDE GUM-4, ETHOXYDIGLYCOL, LINSEED ACID.Mod de utilizare:Aplicati pe parul umed, masati, spumati si clatiti bine. Daca este necesar, repetati aplicarea.

Acest produs Sampon pentru stralucirea parului Diamond Illuminating, 250 ml, Alfaparf din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Isis - Urelia 10 Crema, 150 ml
Perna antirid si anti-imbatranire, 1 bucata, Yiara
Rame ochelari de vedere dama Oakley OX3006 300601
Gel spumant Sebium, 200 ml, Bioderma
HGH Mentine-te tanar, 60 capsule, Bio Elemente
Gerovital Kids Vanilla Puffs Spuma de Dus 3 ani+ 200ml
Ciorapi compresivi clasa I Rayat AG bej - pana la coapsa, varf inchis - Negru, 5
Unt de arahide Super Smooth Bio, 250g, Bettr
Gel Stratamed, 5g, Meditrina Pharmaceuticals
chevron-right-circle