Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon delicat pentru definirea...

Sampon delicat pentru definirea buclelor Curls Enhancing Low, 1000 ml, Alfaparf

Beneficii Sampon delicat pentru definirea buclelor Curls Enhancing Low, Alfaparf:Semi di Lino este linia de tratament conceputa pentru a imbunatati textura buclelor si pentru a preveni deteriorarea frumusetii naturale. Lupta impotriva transformarii in par rebel, consecinta a umiditatii si a agentilor atmosferici;Climate-Proof este ingredientul activ capabil sa pastreze nivelul optim de hidratare si sa protejeze parul in conditii climatice diferite, cu umiditate si temperatura variabile;Contine Ulei de Manketti, ingredientul activ al gamei, obtinut prin extragere la rece a uleiului din seminte de fruct de Mongongo, pentru par hidratat, elastic si moale la atingere;PARFUM BIO Parfumul natural cu note fructate-florale este obtinut prin intermediul surselor regenerabile; FORMULA VEGANA Produsele din linia Semi di Lino Curls nu contin ingrediente de origine animala sau derivate;URBAN DEFENCE PRO Scut anti-poluare pentru protectie totala. SHINE FIX COMPLEX 24 ore putere de stralucire de la radacina pana la varfuri;COLOR FIX COMPLEX Filtru UV si antioxidant pentru a prelungi frumusetea culorii;ULEI DE MANKETTI Hidrateaza si hraneste fibra parului.Ingrediente:    AQUA (WATER), DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, GLYCOL DISTEARATE, ACRYLATES COPOLYMER, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURETH-4, LACTIC ACID, SODIUM BENZOATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYQUATERNIUM-7, HEXYL CINNAMAL, DISODIUM EDTA, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, POLYIMIDE-1, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GLYCERIN, BIOSACCHARIDE GUM-4, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE.Mod de utilizare: Se aplica pe parul ud si se emulsioneaza. Se clateste cu apa din abundenta.

Acest produs Sampon delicat pentru definirea buclelor Curls Enhancing Low, 1000 ml, Alfaparf din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

105.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tampoane ProComfort Super, 8 bucati, OB
Elixir crema de trandafiri, 50ml, Darphin
Vata ortopedica pentru captusire ROLTA soft, 25 cm x 3 m, 10 bucati, HartMann
Sirop de coacaze negre indulcit cu stevie, 250 ml, Steaua Divina
Tinctura Silueto plant, 200ml, Dorel Plant
Sampon fara parfum pentru uz zilnic si scalp sensibil, 200ml, Naturigin
Balsam de noapte regenerator pentru toate tipurile de ten Prodigieuse Boost, 50ml, Nuxe
Eubil Forte, 30 capsule, Parapharm
PHILIPS SONICARE KIDS REZERVE COMPACT periuta electrica + 4 ANI, 2 bucati, HX6032/33
chevron-right-circle