Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti de par si...
  6. /
  7. Masca pentru stralucirea parului...

Masca pentru stralucirea parului Diamond Illuminating, 200 ml, Alfaparf

Beneficii Masca pentru stralucirea parului Diamond Illuminating, Alfaparf:Tratament intensiv care revitalizeaza parul, conferindu-i un amestec de ingrediente absolut necesare pentru un plus de stralucire si luminozitate;Revitalizeaza intens fibra parului si ii confera o stralucire extrema;Un par cu 37 % mai stralucitor – testata in laborator pe par decolorat;Protejeaza parul impotriva radiatiilor UV si previne estomparea culorii;Reda cuticulelor parului energia pierduta;Nu impovareaza parul;URBAN DEFENCE PRO scut anti-poluare pentru protectie totala;SHINE FIX COMPLEX -24 de ore de strlucire de la vatfuri pana la radacina;COLOR FIX COMPLEX-filtru UV si antioxidant pentru a prelungi frumusetea culorii;MULTIVITAMIN COMPLEX - reincarcare cu energie antioxidanta pentru firul de par.Ingrediente:    AQUA (WATER), CETYL ALCOHOL, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, QUATERNIUM-87, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ISOPROPYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, TOCOPHEROL, GLYCERIN, SILICA, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CARNOSINE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, POLYSORBATE 20, CAESALPINIA SPINOSA GUM, TIN OXIDE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ETHOXYDIGLYCOL, LINSEED ACID.Mod de utilizare:Aplicati o cantitate suficienta pe parul umed si distribuiti uniform pe lungimi si varfuri. Lasati sa actioneze 5 minute apoi clatiti bine.

Acest produs Masca pentru stralucirea parului Diamond Illuminating, 200 ml, Alfaparf din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

URIMIL GEL 50ML
Sampon tratament Capilmed cu Sulf si Alantoina, 275ml, Gerocossen
Termometru digital cu cap flexibil in forma de iepuras WT-06, B.Well
Gel de dus cremos Douceur d'Amande, 500ml, Evoluderm
Ser monodoze concentrat Defence My Age, 60 capsule, Bionike
Pulbere functionala bio din iarba de grau verde, 200g, Iswari
TIS FARMACEUTIC HYAGINOL GEL VAGINAL 40ML
Prosta Vital, 200 capsule, Pro Natura
Ceai Turita Mare, 50g, Fares
chevron-right-circle