Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon de purificare anti-matreata...

Sampon de purificare anti-matreata Semi di Lino Scalp Rebalancing Purifying, 250 ml, Alfaparf

Beneficii Sampon de purificare anti-matreata Semi di Lino Scalp Rebalancing Purifying, Alfaparf:Scalpul este purificat in profunzime si eliberat de matreata uscata si grasa;Restabileste echilibrul scalpului;Fara Sulfati;Fara Parabeni.Tehnologia specifica Semi di Lino ScalpMICROBIOTIC SYSTEM este complexul inovativ de probiotice si prebiotice,creat in laborator pentru a mentine in echilibru bariera pe protectie a pielii, readucand scalpul si parul la armonia lor naturala.Probioticele sunt bacterii prezente in mod natural pe piele, care se hranesc cu prebiotice si ajuta la mentinerea microbiotei (microflora cutanata) integra si echilibrata.Pentru sanatatea si echilibrul scalpului.URBAN DEFENCE PROINGREDIENT ACTIV BIOTEHNOLOGIC:compus din macromolecule zaharoase obtinute prin proces natural de fermentatie si nu prin sinteza.ACTIUNE FILMOGENA: structura de macromolecule creaza un scut extern care protejeaza de deteriorarile provocate de poluare, si previne patrunderea in par a prafului si a metalelor grele care favorizeaza productia de radicali liberi.Culoarea ramane luminoasa si nu se ingalbeneste.Parul devine mai moale si mai puternic.SHINE FIX COMPLEXExtract din Seminte de In cu 24 de ore putere de stralucire*, de la radacina pana la varfuri.COLOR FIX COMPLEXFiltru UV si antioxidant care imbunatateste longevitatea culorii. Mentine culoarea intensa si stralucitoare chiar si dupa 9 spalari (pana la 91%*).Ingrediente:    AQUA (WATER), SODIUM COCOYL ISETHIONATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCONUT ACID, ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGRANCE), PIROCTONE OLAMINE, POLYQUATERNIUM-22, SODIUM ISETHIONATE, LAURETH-4, SODIUM HYDROXIDE, LACTIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM BENZOATE, LAURETH-2, PEG/PPG-120/10 TRIMETHYLOLPROPANE TRIOLEATE, BUTYLENE GLYCOL, LYSINE CARBOXYMETHYL CYSTEINATE, BAROSMA BETULINA LEAF EXTRACT, LYSINE THIAZOLIDINE CARBOXYLATE, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LACTOCOCCUS FERMENT LYSATE, GLYCERIN, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE.Mod de Utilizare: Distribuiti pe parul umed si emulsionati. Lasati sa actioneze 2-3 minute. Clatiti bine. Repetati daca este necesar.

Acest produs Sampon de purificare anti-matreata Semi di Lino Scalp Rebalancing Purifying, 250 ml, Alfaparf din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biofinity Toric lunare 3 lentile/cutie
Marimer Spray Nazal Respiro 30 ml
Spumant de baie cu iris, 1000ml, Malizia
Sampon pentru par si corp cu fructe de padure Future Star, 300ml, Dalin
ELANCYL MY COACH ANTICELULITIC 200ML
Cereale Bio cu ovaz integral, de la 6 luni, 175g, Topfer
Pure DHA, 90 capsule, Secom
Alcool sanitar 70% cu pulverizator, 200ml, Eurol
CARMEX BALSAM DE BUZE RODIE STICK 4.25G
chevron-right-circle