Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Spray pentru par Cristalli Liquidi Sublime, 125 ml, Alfaparf

Beneficii Spray pentru par Cristalli Liquidi Sublime, Alfaparf:Confera stralucire imediata parului, facandu-l matasos si usor de modelat; Protejeaza parul de agresiunea factorilor externi creand un film usor si elastic anti-umiditate si anti-uscare, produsul fiind potrivit pentru orice climat;Rezultate vizibile de la prima aplicare.Ingrediente:    DISILOXANE, CYCLOPENTASILOXANE, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHERYL ACETATE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL.Mod de utilizare:Pulverizati produsul uniform pe parul ud sau uscat. Continuati cu stilizarea dorita.Tratament intensiv care revitalizeaza parul, conferindu-i un amestec de ingrediente absolut necesare pentru un plus de stralucire si luminozitate.

Acest produs Spray pentru par Cristalli Liquidi Sublime, 125 ml, Alfaparf din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

96.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Forfecuta cu varf rotund si capac pentru sugari, 33338, Baby Nova
Deodorant Obsesie Chypre
Ulei multifunctional intens hidratant pentru fata, corp si par Huile Prodigieuse, 100ml, Nuxe
Ser Expert Drops Depigmenting Protocol Endocare, 2x10ml, Cantabria Labs
Berberina 500mg Doctors’ Prefered® Berberine Clinical Grade, 90 capsule, GNC
Salviasept Kids spray pentru gat, 20 ml, Zdrovit
Alevia Ceai laxatin x 20 plicuri
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RJ9072S 100/71
Deep Relief gel x 50g
chevron-right-circle