Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fiole tratament serum pentru par degradat Milano Semi di Lino Reconstruction, 6*13 ml, Alfaparf

Beneficii:Tratament profesional de reconstructie in profunzime a parului deteriorat;Ingredientii activi patrund adanc in cortex si umplu zonele deteriorate, favorizand perfecta coeziune a structurii interne; Confera rezistenta cu actiune anti-rupere si fortifica parul;Parul ramane elastic; Actioneaza mai eficient sub aport de caldura. In plus gama de reconstructie protejeaza culoarea cosmetica si confera extra stralucire parului;URBAN DEFENCE PRO scut anti-poluare pentru protectie totala;SHINE FIX COMPLEX -24 de ore de strlucire de la vatfuri pana la radacina;COLOR FIX COMPLEX-filtru UV si antioxidant pentru a prelungi frumusetea culorii;BAMBOO MARROW + CORTEX REPAIR - combinatie de ingrediente active naturale bogate in siliciu cu o actiune restructuranta.Ingrediente:AQUA (WATER), METHYL GLUCETH-20, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROXYPROPYL GUAR, PEG-75 LANOLIN, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-47, POLYQUATERNIUM-7, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE, CARNOSINE, CI 19140 (YELLOW 5), LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, BAMBUSA VULGARIS EXTRACT, CI 16035 (RED 40), CAESALPINIA SPINOSA GUM, CI 15985 (YELLOW 6), POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CI 42090 (BLUE 1)Mod de utilizare:Aplicati continutul unei fiole pe parul ud dupa samponare. Lasati sa actioneze 5-10 minute cu aport de caldura, uscati parul si apoi intindeti cu placa. Continuati cu pasii tratamentului. Se clateste.

Acest produs Fiole tratament serum pentru par degradat Milano Semi di Lino Reconstruction, 6*13 ml, Alfaparf din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

81.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sare roz de Himalaya Cristale, 500g, Solaris
Balsam protector pentru fata Hydro Boost, 50ml, Neutrogena
Oja Go Green Rose Perle, 5ml, Yves Rocher
Cetaphil Pro Redness Control Crema de Zi SPF 30 50 ml
Paletă Fard De Pleoape Nude
Spray alaun in apa florala de menta, 100ml, Steaua Divina
Secom Good Routine Synergize Your Gut, 30 capsule
Crema intens hidratanta Moisture Surge, 50ml, Clinique
Gel de dus cu smochine Pure Greek Olive, 250ml, Korres
chevron-right-circle