Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de corp
  6. /
  7. Unguent dermatologic cicatrizant si...

Unguent dermatologic cicatrizant si protector, 50 ml, sebamed

Beneficii:Susține și protejează funcția de barieră naturală a învelișului acid al pielii;Oferă protecție crescută în cazul iritațiilor și leziunilor superficiale ale pielii;Susține refacerea pielii;Ideal pentru curățarea leziunilor care nu sângerează abundent. Potrivit în cazul arsurilor minore.Ingrediente: Aqua, Butyrospermum parkii butter, Octyldodecanol, Hexyldecanol, Hexyl Laurate, Cera alba, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Sorbitol, Dextran, Simmondsia chinensis oil, Glyceryl Oleate, Sodium Lactate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Magnesium Sulfate, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.Mod de utilizare: Pentru utilizare zilnică. Aplicați direct pe zona lezată și în împrejurimi. Pote fi utilizat în combinație cu pansamente obișnuite. Poate fi utilizat și la copii.Prezentare: 50 ml 

Acest produs Unguent dermatologic cicatrizant si protector, 50 ml, sebamed din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bandaj elastic Peha-Fix 10cm x 4m, 1 bucata, Hartmann
Rinopanteina unguent nazal 10 g
Spray cu protectie solara cu SPF 50+ Dry Mist, 300ml, Frezyderm
Gel de dus cu orhidee, 650ml, Dermomed
Crema hidratanta 24h pentru barbati Homme Hydra Mag C, 50ml, Vichy
Sirop natural de macese presat la rece, 520ml, Steaua Divina
Scrub pentru fata stralucitor Grenade, 150g, Evoluderm
Termometru digital cu cap flexibil in forma de iepuras WT-06, 1 bucata, B.Well
Pasta de dinti Advanced Densify Gentle Whitening, 65 ml, Oral-B
chevron-right-circle