Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon dermatologic hidratant pentru...

Sampon dermatologic hidratant pentru utilizare zilnica, 1000 ml, Sebamed

Beneficii Sampon dermatologic hidratant pentru utilizare zilnica, Sebamed:Lasă părul moale și hidratat și conferă volum și strălucire;Efectul este vizibil încă după prima spălare;Excelent pentru părul deteriorat, vopsit sau coafat la cald;Adecvat pentru utilizare zilnică;Formulă blândă de curățare a părului și a scalpului, inclusiv pentru scalpul sensibil;Cu pH 5.5, pH-ul pielii sănătoase, care îngrijește și protejează părul și scalpul;100% fără săpun, fără parabeni, fără coloranți, fără siliconi, fără parafină/ uleiuri minerale, fără alcool;Formulă hipoalergenică, testat dermatologic.Ingrediente:Aqua, Decyl Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Lactic Acid, Sodium Chloride, Sodium Lactate.Mod de utilizare:Udaţi părul, puneţi o cantitate mică de şampon în palme şi masaţi delicat părul şi scalpul. Clătiţi cu apă din abundenţă. Repetaţi dacă este necesar. Pentru o îngrijire completă a părului dumneavoastră, utilizaţi împreună cu sebamed Balsam dermatologic nutritiv restructurant pentru păr deteriorat.

Acest produs Sampon dermatologic hidratant pentru utilizare zilnica, 1000 ml, Sebamed din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

112.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Solaris Ulei de cocos presat la rece 300ml
Pasta de dinti cu periuta Smokers Formula, 100ml, White Glo
Dr. Wipes Servetele umede JUMBO MUSETEL pentru copii, cu capac, 72 bucati
Ser anticadere par Tratament Expert, 150ml, Gerovital
Masca de hidrogel cu colagen, 25ml, Blingpop
Walmark Cartilaj de Rechin x 100 tablete
Toner Palette Blond Platinat, 150ml, Schwarzkopf
Alevia RESVERATROL Sincro, 60 capsule + 60 capsule GRATIS
Bautura din migdale neindulcita, 1000ml, Alpro
chevron-right-circle