Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Spray dermatologic cu protectie solara SPF30 Sun Care, 150 ml, Sebamed

Beneficii Spray dermatologic cu protectie solara SPF 30 Sun Care, Sebamed:- ofera protectie solara zilnica, inclusiv pentru pielea foarte sensibila si intoleranta la soare;- formula este potrivita pentru intreaga familie, datorita tolerantei sale ridicate testate clinic;- are o textura usoara care se absoarbe rapid in piele, fara a lasa reziduuri inestetice;- prin valoarea pH-ului de 5.5 sustine functia de bariera naturala de protectie a invelisului usor acid al pielii, factor principal de aparare a pielii impotriva influentelor nocive ale mediului;- protectie UVA si UVB pana la 8 ore;- hidrateaza si catifeleaza pielea;- dupa aplicare nu lasa un reziduu alb pe piele;- formula sigura pentru pielea sensibila a copiilor si adultilor, pentru fata si corp;- formula cu pulverizator tip spray;- formula cu absorbtie rapida, rezistenta la apa;- fara parabeni, fara alcool, testat dermatologic.Ingrediente active:Dioxid de titan: filtru mineral care protejeaza pielea impotriva razelor UV daunatoare. Ofera cel mai larg spectru de protectie (impotriva razelor UVA si UVB), este non-comedogenic si nu irita pielea. Este un ingredient sigur, non-toxic si compatibil cu pielea sensibila. Vitamina E: efect antioxidant, neutralizeaza radicalii liberi si protejeaza impotriva imbatranirii premature a pielii.Vitamina B5: efect regenerant.Inulina si Lecitina: ajuta la asigurarea unei hidratari intense a pielii.Ingrediente:Aqua, Dibutyl Adipate, Octocrylene, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Titanium Dioxide (Nano), VP/Eicosene Copolymer, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Microcrystalline Cellulose, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dimethicone, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Inulin, Lecithin, Bisabolol, Sodium Cetearyl Sulfate, Silica, Diethylhexyl Butamido Triazone, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, Phenoxyethanol, Sorbic Acid.Mod de utilizare:Se aplica ori de cate ori este necesar. Pentru utilizare zilnica si inainte de expunerea la soare. Pentru a mentine protectia, se reaplica produsul dupa inot, transpiratie sau dupa stergerea cu prosopul.  

Acest produs Spray dermatologic cu protectie solara SPF30 Sun Care, 150 ml, Sebamed din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

58.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pachet pentru 4 saptamani Plus Meso-Care Program, Cellstory
Crema pentru fata cu SPF 50 Invisible Effect, 75ml, Babaria
Rame ochelari de vedere dama Lucetti 8289 C2
Biorepair Pasta de dinti Total Protection Plus, 75ml
Steaua Divina Shilajit, 60 capsule
Biscuiti de ovaz sarati cu chimen mac susan, 145g, Ohvaz
Crema modelatoare pentru bucle flexibile Curl Amplifier Bed Head, 113ml, Tigi
Rame ochelari de vedere dama Vogue VO5451 2598
Seminte bio de lucerna pentru germinat, 200g, Biorganik
chevron-right-circle