Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Orteze membrul superior
  4. /
  5. Orteze
  6. /
  7. Orteza pentru incheietura mainii...

Orteza pentru incheietura mainii mobila - 1

Orteza realizata din material textil, prevazuta cu 2 benzi de fixare. Inchiderea se face cu scai.Latime: 10 cm.Orteza este un suport pentru articulaţia radiocarpiana, putand fi folosita atat ca tratament ortopedic in afectiuni minore, cat si pentru recuperare in perioada postimobilizare.Orteza este confectionata dintr-un ansamblu caserat format din 3 straturi:• Asterix - firul de poliamida din compozitie are o rezistenta mare la agenti chimici si biologici, rezista la abraziune si nu absoarbe apa.• Moltopren (MTP) - spuma poliuretanica cu celule deschise, permeabila la aer (fluxul de aer in ambele sensuri este invers proportional cu densitatea spumei) si foarte mare absorbanta de umiditate.• Jersey cotone SOFT - tesatura de bumbac 100% sau bumbac  cu spandex - elastan (pentru cresterea elasticitatii).Tabel marimi orteze medicaleMarimeCircumferinta incheietura mana (cm)115 – 18 cm218 – 21 cm321 – 25 cm COMANDA ORTEZA PENTRU INCHEIETURA MAINII MOBILA, ONLINE SI IN RATE! LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

Acest produs Orteza pentru incheietura mainii mobila - 1 din categoria Orteze membrul superior se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Assista RepelX Spray impotriva insectelor x 100 ml
Baton proteic Smart Birthday Cake, 64 g, PhD Nutrition
Crema iluminatoare pentru ten sensibil, 30ml, Eye Care Cosmetics
Inhaler creion nazal Sanitayaki 1.2 gr
Tinctura de Branca Ursului, 500ml, Aroma Plant Bonchis
That So Spray autobronzant fata si corp, On The Go Dark, Mini, 25ml
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RBR0101S 001/VR
Garnier Pure Active Exfobrusher gel de curatare, 150ml
Spray oral cu vitamina D, 4000UI, 15ml, BetterYou
chevron-right-circle