Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

GOLD NUTRITION GLUTAMINE 1000 mg , 90 caps

Beneficii Gold Nutrition Glutamine:Imbunatateste performantele;Accelereaza refacerea musculara dupa epuizarea stocurilor de energie;Asigura cresterea masei musculare;Activeaza sinteza proteica musculara;Reduce procesele catabolice.Ingrediente/ 1 capsula:L-Glutamina 1000 mg, Gelatina (capsula) 118 mg.Contraindicatii:Contraidicat femeilor insarcinate sau care alapteaza precum si persoanelor diagnosticate cu ciroza, insuficienta renala, sindrom Reye sau orice alta afectiune care creste acumularea de amoniac in sange.Mod de utilizare:Se recomanda 3 capsule pe zi, 2 capsule dupa antrenament si 1 capsula seara inainte de culcare.Nota: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Acest produs GOLD NUTRITION GLUTAMINE 1000 mg , 90 caps din categoria Suplimente pentru sportivi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Bandaj elastic, 6cmx2m, Orthomed
Ciocolax Forte, 20 drajeuri
Sampon pentru par blond cu proteine de orez Blond Creator, 250ml, Reistill
Fiola cu Red Lacto-Collagen, 70 ml, Medi-Peel
Antiperspirant stick Invisible Dry, 40ml, Dove
Napolitane eco cu lamaie, 190g, Bisson
Fixodent Neutral 40ml
Microclisme pentru adulti 4Lax, 6 unidoze, Solacium
Fluid invizibil pentru SPF50, Repaskin, 50 ml, Sesderma
chevron-right-circle