Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Spray pentru ochi Onvision Epirep, 10ml, Sun Wave Pharma

Onvision Epirep este un dispozitiv medical pentru aplicatii oftalmice bazat pe o solutie apoasa sterila, fara conservanti, cu vascozitate usoara, care contine elemente prezente in mod natural in tesuturile oculare si in filmul lacrimal. Acesta este capabil sa efectueze o actiune protectoare, hidratanta si umectanta si, prin urmare, faciliteaza procesul de reepitelizare a intregii suprafete oculare (cornee si conjunctiva) datorita prezentei acidului hialuronic cu masa moleculara mare si mica. Utilizarea combinata a doua mase moleculare diferite de hialuronat de sodiu are ca rezultat o usoara vascozitate, o actiune lubrifianta prelungita asupra ochilor si o scadere a iritatiei oculare. Onvision Epirep asigura cresterea volumului si ajuta la functionalitatea filmului lacrimal, favorizand un micro-mediu ocular echilibrat. Produsul trebuie utilizat conform instructiunilor prezentate in acest prospect informativ pentru a evita problemele care deriva dintr-o utilizare necorespunzatoare.

Acest produs Spray pentru ochi Onvision Epirep, 10ml, Sun Wave Pharma din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biscuti ecologici fara gluten cu ciocolata neagra, 150g, Ma Vie Sans Gluten
Sampon anti-matreata Parusan, 200 ml, Zdrovit
Crema de ochi antirid cu acid hialuronic Hyaluron Specialist, 15ml, L'Oreal Paris
Apa de parfum Comme une Evidence, 100ml, Yves Rocher
Concentrat Performance 3D Ultra Lift, 30ml, Dr.Grandel
Crema hidratanta pentru fata cu protectie solara foarte ridicata Sunlight 360° SPF50+, 50 ml, Ivatherm
Delia Oja Coral Clasic 520 Cool Girl, 11ml
Pilorix, 30 capsule, probleme digestive
Spuma de corp hidratanta Fantasy Bar Mermaid Beauty Skin Super Good, 250ml, Organic Shop
chevron-right-circle