Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Urisan GR Urinary Tract, 10 comprimate, Sun Wave Pharma

Urisan GR Urinary Tract, contiine extract din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon), standardizat la min. 20% PAC/ proantocianidine de tip A (60mg/comprimat), suc deshidratat din Echinacea purpurea D-manoza. Vaccinium macrocarpon este o planta caracterizata prin acumularea de concentratii mari de substante biologic active. Printre compusii din Afinul-american sunt prezenti: polifenoli (cum ar fi flavonoide), antociani, catechine, proantocianidine, zaharuri, polizaharide, vitamine ca vitamina C, acizi organici. Fructele de Vaccinium macrocarpon contin proantocianidine de tip A, care au constituit subiectul multor cercetari fitochimice si biologice si si-au dovedit eficacitatea superioara celor de tip B. Echinacea este una dintre cele mai cunoscute si mai studiate plante. Compusii activi din Echinacea includ:derivati ai acidului cafeic (compusi fenolici), alcamide, polizaharide si glicoproteine. Concentratia cea maimare de derivati ai acidului cafeic si polizaharide se obtine in sucul presat de Echinacea purpurea. Echinacea purpurea contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar inferior si la buna functionare a sistemului imunitar.

Acest produs Urisan GR Urinary Tract, 10 comprimate, Sun Wave Pharma din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca tip servetel pentru curatare in profunzime cu carbune negru, 25ml, Look at me
Recupar Pharma Caffeine Sampon, 200 ml
CHICCO 65260 FORFECUTA
Pudră Compactă - nchis, 8h
Ochelari de soare unisex Boyfriend Reverse Ray-Ban RBR0501S 6677VR
Serum Vitamin C Bright, 45ml, Orjena
Secom Good Routine Comfort-U 10 capsule
Serum cu acid hialuronic pentru reumplerea tenului, 30ml, Garnier
Articular Stem , 120 capsule, Herbagetica
chevron-right-circle