Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Suplimente alimentare
  4. /
  5. Lacrimi artificiale
  6. /
  7. Solutie oftalmica pentru ochi...

Solutie oftalmica pentru ochi uscati Onvision Dezalerg, 10ml, Sun Wave Pharma

Onvision Dezalerg este un dispozitiv medical pentru uz oftalmic. Este o solutie sterila, fara conservanti, de vascozitate medie, fiziologica si izo-osmotica, care contine acid hialuronic, acid rozmarinic si vitamina B12. Acesta are, in principal, o actiune hidratanta si lubrifianta. Acidul hialuronic este un polimer biocompatibil si se gaseste in mod natural in multe tesuturi umane. Acesta confera produsului o actiune lubrifianta datorita proprietatilor sale vascoelastice si de retinere a apei. In plus, reface volumul filmului lacrimal. Acidul rozmarinic si vitamina B12 sunt substante antioxidante care reactioneaza cu radicalii liberi si ii neutralizeaza. Actiunea antioxidanta are loc la nivelul suprafetei corneene. Onvision Dezalerg sustine mecanismele antioxidante fiziologice si integrative si creste componenta apoasa a filmului lacrimal, cu efectul final de mentinere sau de restabilire a trofismului tesutului ocular. Prin urmare, este potrivit pentru sindromul de ochi uscat, alergia oculara sau alt disconfort ocular cauzat de stresul ambiental sau mecanic. De asemenea, este indicat pentru a apara si a proteja impotriva radiatiilor UV si a luminii albastre.

Acest produs Solutie oftalmica pentru ochi uscati Onvision Dezalerg, 10ml, Sun Wave Pharma din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

44.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

TOPICREM UR10 Crema picioare anti-calozitati, 75 ml
Crema cu acid azelaic si nicinamida, 30ml, Biotrade
Șampon Regenerant Cu Keratină 250 Ml
Vopsea de par permanenta Expert Oil Fusion Nr 7.62, 115ml, Loncolor
Ciocolata bio cu lapte de orez, 100g, Rapunzel
Vichy Dermablend Fond de ten 3D SPF 25 30 ml nr.35 Sand
Vopsea de par nuanta 10N blond platinat, Color&Soin
Gastrocalmin, 30 comprimate, Naturalis
Pudra de magneziu cu aroma de lamaie, 336g, GNC
chevron-right-circle