Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Avent Tampoane de san de unica folosinta , 24 buc SCF254/24

Avent Tampoane de san de unica folosinta , 24 buc SCF254/24 - tampoane de unica folosinta pentru sani de la Philips Avent. Textura de tip fagure, umplutura extrem de subtire si absorbanta. Designul etans lasa pielea sa respire si confera o senzatie de confort mentinand pielea uscata zi si noapte.Caracteristici Avent Tampoane de san de unica folosinta , 24 buc SCF254/24:Stratul superior tip fagure este moale si confortabil pe piele;Umplutura triplu stratificata din material extrem de absorbant;Ambalate individual pentru igiena ta sunt perfecte pentru deplasari;Concepute impreuna cu experti in alaptare;Stratul exterior este etans pentru a pastra hainele uscate, dar lasa pielea sa respire;2 benzi adezive pentru a fixa tampoanele;Avand in medie doar 2 mm grosime si o forma curbata, tampoanele devin invizibile pe sub haine.

Acest produs Avent Tampoane de san de unica folosinta , 24 buc SCF254/24 din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

LIVSANE DROPSURI EUCALIPT FARA ZAHAR 75G
Lac de unghii Gel Laque 34, 8ml, Eveline Cosmetics
Balsam relipidant pielea uscata cu tendinta atopica XeraCalm A.D., 400ml, Avene
Naturalis CardioSuport, 20 capsule gel moi
Ceai de eucalipt, 50g, Fares
PROBIOTIX FORTE 10CAPSULE GASTROREZ HELCOR
BIODERMA PHOTODERM NUDE TOUCH AURIU SPF 50+ 40ML NEW
Bratara spiralata Anti-Tantari pentru copii si adulti, 1 bucata, Smart Touch
Balsam curatare Curls Co-Wash, 1000ml, Alfaparf
chevron-right-circle