Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Spermidine Life Original 365+, 2 mg, 60 capsule, The Longevity Labs

Beneficii:Produsul contribuie la: Spermidina contribuie la protejarea creierului de îmbătrânirea prematură.• Întărirea sistemul imunitarAutofagia joacă un rol important în apărarea imună. Autofagia, de asemenea, îndeplinește o funcție importantă în mediarea memoriei imunologice. • LongevitateAdministrarea orală de spermidină contribuie la reducerea inflamarilor. Spermidina poate întârzia senescența celulară și procesele inflamatorii induse de senescență.• DigestiaSpermidina contribuie la imbunatatirea calitatii vietii.• Piele și părSpermidina poate fi un potențial agent terapeutic având un efect pozitiv asupra producției de keratină. Ajută, de asemenea, la productia și sinteza colagenului și a lipidelor în celulele îmbătrânite pentru a restabili structura pielii. • Sistemul cardiovascularSpermidina ontribuie la îmbunătățirea respirației celulare prin creșterea conținutului mitocondrial în celulele cardiace. • Oase și tesuturi articulareSpermidina are un efect pozitiv asupra densității osoase. De asemenea, prin fixarea colagenului contribuie la îmbunătățirea funcția articulațiilor.• Funcția muscularăOdată cu vârsta, mușchii se atrofiază, proteina din alimentație fiind asimilată foarte greu. Spermidina contribuie la acest proces.Ingrediente:Ingrediente active pentru 2 capsule: extract din germeni de grâu 1300 mg (din care spermidină 2 mg), tiamină (Vitamina B1) 0,17 mg, zinc 1,5 mg.Mod de administrare:Se recomandă 2 capsule pe zi cu lichid, după masă.Precautii:Acesta este un supliment alimentar. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, variată și un stil de viață sănătos. A se păstra într-un loc răcoros, uscat, întunecat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Este contraindicat copiilor și femeilor însărcinate sau în perioada de alăptare. 

Acest produs Spermidine Life Original 365+, 2 mg, 60 capsule, The Longevity Labs din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

340.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Batiste Sampon uscat Cherry, 200ml
Sapun vegetal cu floare de cactus, 100g, Florinda
Fervex pentru Adulti 500mg/200mg/25mg 8 plicuri
Lapte de corp, 125ml, Panthenol Extra
614131 Genunchera tip ROM, M
ABOCA COLILEN IBS 60 CAPSULE
Cavit Junior Caise x 20 tb. masticabile
Serum de fata antioxidant Oblepikha C-Berrica, 30ml, Natura Siberica
Mucosolvan 30mg x 20 comprimate
chevron-right-circle