Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Durere in gat
  6. /
  7. Gola&Voce portocale si miere...

Gola&Voce portocale si miere de Manuka NutriDef, 20 dropsuri, Nutrileya

Beneficii Gola&Voce portocale si miere de Manuka NutriDef, Nutrileya:Actioneaza ca un antiseptic si atenueaza si previne iritatia faringelui;Datorita amestecului tintit de extracte de plante, actioneaza rapid asupra simptomelor tipice ale durerii in gat, cum ar fi arsura, durerea si sensibilitatea la inghitire;Util si in caz de afonie, disfonie si in tratamentul aftelor.Ingrediente:Flori de Brancuta (sisymbrium officinale ) 40 mg, Flavoxale®(extract uscat de propolis cu 3% polifenoli,miere de Manuka,ulei esential de Manuka/Leptospermum Scoparium J. R. Forst&G, guma arabica, zaharoza, dioxid de siliciu 30 mg,  Oleorezina esentiala din Arbore-de-mir 12,5 mg.Mod de administrare:Se recomanda sa luati cate un comprimat de pana la 6 ori pe zi, lasandu-l sa se dizolve lent in cavitatea bucala.Precautii / Atentionari:Consumul de catre copii sub 3 ani, de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului sau de catre diabetici se face doar la recomandarea consultantului de specialitate.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se consuma daca sigiliul de siguranta este deteriorat sau lipseste.

Acest produs Gola&Voce portocale si miere de Manuka NutriDef, 20 dropsuri, Nutrileya din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

23.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema anti-imbatranire pentru reducerea avansata a ridurilor la barbati, 50ml, Hada Labo Tokyo
Tinctura Vitaminizantus, 200ml, Faunus Plant
Xerostom DENT apa de gura, 250 ml
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2013/F CSA
Apa micelara termala pentru ten sensibil cu roseata, 500ml, Uriage
Migrenprotect 500mg, 60 capsule, Steaua Divina
Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 25
Mommy Care Ulei de masaj pentru bebelusi, 100ml
Serum pentru fata Hyaluronic Glow Serum Water Drench, 30ml, Peter Thomas Roth
chevron-right-circle