Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Olioseptil Gorge - Larynx pentru gat, 24 comprimate

Compozitie: Miere de Manuka (proprietati antiinflamatoare, antiseptice si antimicrobiene excelente); Extract de Salvie, Cimbru, Nalba, Brancuta (proprietati antiseptice, antiinflamatoare, antitusive, expectorante, dezinfectante si mucolitice); Complex organic de uleiuri esentiale de: Lamaie, Menta si Eucalipt (proprietati antimicrobiene, antiseptice, decongestionante); Propolis, vitamina C si Cupru.Beneficii: Contribuie la curatarea si decongestionarea gatului si a cailor respiratorii superioare; Contribuie la apararea organismului.Utilizare: 3-6 comprimate/zi. Pentru o eficacitate optima, se recomanda utilizarea in cure de 5 zile si reluarea acestora de cateva ori pe an, la nevoie.Produsul nu contine zahar si aspartam.

Acest produs Olioseptil Gorge - Larynx pentru gat, 24 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

40.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HYLLAN APIMAG 14 PLICURI ORODISPERSABILE
Set 4 cuburi senzoriale pentru bebelusi Little Farm, Little Dutch
Vichy Liftactiv Flexiteint fond de ten antirid 30 ml nr.35 Sand
Periuta de dinti Baby, 1 bucata, Curaprox
Test rapid Strep A, 1 bucata, Self Care
Vopsea de par My Color Elixir, Dark Brown N3.0, 155 ml, Apivita
Biberon cu tetina din silicon si capac pentru 0+ Baby, 150ml, Minut
Camera de inhalare Kidscare cu masca pentru copii si adulti KC-CI12, 1 bucata, KidsCare
Marnys Vitamina A 5000UI, 60 capsule
chevron-right-circle