Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Ciocolata
  6. /
  7. Republica BIO SANATELE BIO...

Republica BIO SANATELE BIO Ciocolata neagra si Zmeura, ecologic, fara gluten, 28g

Beneficii Republica BIO SANATELE BIO Ciocolata neagra si Zmeura, ecologic, fara gluten:Sanatele BIO cu ciocolata neagra, cocos si orez brun, fara gluten, certificate ecologic.Produse in Italia, din ingrediente alese, cu origine non-China.Potrivite pentru dieta vegana.Cantitate ideala pentru controlul portiei si o dieta sanatoasa.142kcal per portie, 7% consum de referinta pentru un adult obisnuit (8400kj / 2000kcal).Respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu au fost iradiate.Testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante.Nu contin: alergeni, organisme modificate genetic, zahar rafinat, ulei de palmier, conservanti sau alti aditivi.Sursa de energie intr-o combinatie tropicala.Cacaua stimuleaza sistemul nervos, ajuta la buna functionare a creierului si la cresterea concentrarii, stimuleaza eliberarea endorfinei si a serotoninei (hormonii fericirii), cu potentiale efecte antidepresive.Poate contine urme de: lapte, soia, fruct cu coaja lemnoasa.Ingrediente non-China.Ingrediente Republica BIO SANATELE BIO Ciocolata neagra si Zmeura, ecologic, fara gluten:Ciocolata neagra* 47% (zahar de trestie brut*, masa de cacao*, unt de cacao*, continut cacao min. 56%), orez brun* 45%, nuca de cocos* 8%.*ingredient certificat ecologic.Valori nutritionale pentru 100g: 2118kj / 506kcal , grasimi 25g, din care saturate 18g, carbohidrati 62g, din care zaharuri 22g, fibre 4,9g, proteine 5,9g, sare 0,13g.Mod de consum Republica BIO SANATELE BIO Ciocolata neagra si Zmeura, ecologic, fara gluten:Sanatelele BIO Ciocolata neagra si Cocos Republica BIO pot fi rontaite ca atare pentru o gustare sau desert. Rasfata-te acasa, la servici, la scoala, la plimbare sau oricand esti in miscare.Pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa, ferit de umiditate si de razele directe ale soarelui, la temperaturi mai mici de 25 de grade Celsius.

Acest produs Republica BIO SANATELE BIO Ciocolata neagra si Zmeura, ecologic, fara gluten, 28g din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Casti antifonice pentru bebelusi de la 0-3 ani Muffy Baby Pink ALP24951, 1 bucata, Alpine
Crema hidratanta de fata Morning Drizzle Waterdrop, 50ml, Soroci
Ceai digestie perfecta, 50g, Dacia Plant
Gel de dus Sunflower, 100ml, L'Erbolario
Garnier Skin Naturals Apa micelara bifazica, 400ml
Naturalis Balsam Propolis, 20 g
Iaurt cu biscuiti 6 luni+, 2 x 120g, Plasmon
Rivadouce Junior Sampon si Gel Dus Miere si Fructe exotice, 500ml
Creion retractabil waterproof pentru ochi, 0.35g, Yves Rocher
chevron-right-circle