Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gelee Royale copii sirop manuka, 150 ml, Justin Pharma

Beneficii:Întărirea Sistemului Imunitar: O combinație puternică de ingrediente naturale care ajută la protejarea copiilor împotriva bolilor și infecțiilor.Sănătatea Respiratorie: Extractele de cimbru și nalbă-mare contribuie la menținerea sănătății tractului respirator și la ameliorarea tusei și iritațiilor gâtului.Proprietăți Antioxidante și Antibacteriene: Propolisul și mierea de Manuka oferă protecție antioxidantă și combat eficient bacteriile și virusurile. Mierea de Mauka oferă o protecție suplimentară împotriva paraziților intestinali.Suport Nutrițional Complet: Lăptișorul de matcă liofilizat oferă un aport important de nutrienți esențiali pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor.Calitatea și eficacitatea lăptișorului de matcă depind în mare măsură de concentrația de 10-HDA și de alte substanțe nutritive și compuși conținuți în el. Lăptișorul de matcă cu concentrație de 6% 10-HDA este de obicei considerat a fi mai valoros și este preferat de cei care îl folosesc pentru beneficiile asupra sănătății.     Ingrediente active per 10 ml:250 mg Lăptișor de matcă liofilizat, cu concentrație de 6% 10-HDA150 mg Propolis cu min. 10% flavonoide440 mg Extract hidroetanolic 1:4 din Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris)330 mg Extract hidroetanolic 1:3 din Echinacea (Echinacea purpurea)330 mg Extract hidroetanolic 1:3 din Nalbă-Mare (Althaea officinalis) 150 mg Miere de ManukaMod de administrare:Copii între 4 și 12 ani: câte 5 ml de sirop de 2 ori pe zi.Copii de peste 12 ani: câte 10 ml de sirop de 2 ori pe zi.Pentru o dozare precisă, utilizați măsura dozatoare atașată flaconului.Siropul poate fi administrat ca atare sau diluat într-o cană de ceai călduț.Precauții: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor mici. Nu se recomandă consumul de către copiii sub 4 ani, persoanele alergice la produsele stupului sau la oricare dintre ingredientele produsului, persoanele cu intoleranță la fructoză, femeile însărcinate sau care alăptează. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă diversificată, echilibrată și un mod de viață sănătos.Prezentare: Flacon PET cu 150 ml volum net cu măsură dozatoare, în cutie de carton

Acest produs Gelee Royale copii sirop manuka, 150 ml, Justin Pharma din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

37.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MEDTEX CORSET ABDOMINAL PRE SI POSTNATAL 4505 MARIME XL
ELGYDIUM PERIUTA DE DINTI JUNIOR BUBBLE
Gustare de ovaz cu caise si banane +12 luni Bio, 100g, Organix
Ahava Masca fata Overnight Deep Wrinkle Mask, 6ml
Chiloti de unica folosinta din bumbac L, 3 bucati, Apfia Care
Lombostat profilactic elastic cu 2 atele rigide L, 1 bucata, MedTextile
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2853 052
Cetaphil Crema hidratanta 453 g
LIVSANE MANUSI NITRIL MARIMEA L 100BUC
chevron-right-circle