Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Activitate cerebrala
  6. /
  7. BioSunLine Resveratrol HELCOR 25...

BioSunLine Resveratrol HELCOR 25 mg, 60 comprimate

Beneficii BioSunLine Resveratrol HELCOR 25 mg:Contribuie la detoxifierea organismului;Rol antioxidant prin stimularea activitatii enzimelor;Sustine sanatatea aparatului cardiovascular;Imbunatateste circulatia periferica;Benefic in afectiuni hepatice;Benefic in covalescenta de dupa boli autoimune acute si cronice;Contribuie la diminuarea proceselor asociate cu imbatranirea – anti-aging;Sustine functia cerebrala;Adjuvant in stari cu generare de radicali liberi (expunere la radiatii, boli cronice).Atenueaza manifestarile menopauzei prin efectul estrogenic.Ingrediente BioSunLine Resveratrol HELCOR 25 mg:Un comprimat contine: resveratrol 25 mg (extract de Polygonum cuspidatum standardizat 95% la forma activa trans-resveratrol).Nu contine conservanti, coloranti, arome sau coloranti artificiali.Mod de administrare BioSunLine Resveratrol HELCOR 25 mg:Doza recomandata pentru consumul zilnic: cate un comprimat pe zi pe stomacul gol sau inainte de masa, cu un pahar de apa. La recomandarea medicului doza poate fi crescuta la 200 mg resveratrol pe zi in afectiunile cronice.Precautii / Atentionari BioSunLine Resveratrol HELCOR 25 mg:Produsul nu este recomandat copiilor sub 3 ani si femeilor insracinate, datorita unei insuficiente testari pentru astfel de categorii.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!Acest produs nu inlocuieste un regim variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.Produsul nu contine substante cu potential allergenic (conservanti, coloranti, zahar sau lactoza).Acest produs se elibereaza fara prescriptie medicala .A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Acest produs BioSunLine Resveratrol HELCOR 25 mg, 60 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

1910 GP Booster vitalitate si stralucire, 10*2 ml
HARTMANN FOLIODRESS MASK LOOP 50BUC
Set Cadou Dazzling, 225ml, The Luxury Bathing Company
Forcapil anti caderea parului, 30 comprimate
Dr. Konopka's Balsam de par nutritiv, 500 ml
Proteina din zer cu aroma de vanilie, 1313.4g, GNC
Sapun spuma cu capsuni Future Star, 300ml, Dalin
Deodorant antiperspirant Men Active, 150ml, Gerovital
Crema pentru piele ingrosata si crapata a picioarelor 5% uree 75ml, Efasit
chevron-right-circle