Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Activitate cerebrala
  6. /
  7. BioSunLine Spirulina Orz verde,...

BioSunLine Spirulina Orz verde, 30 comprimate

Beneficii BioSunLine Spirulina Orz verde:compenseaza deficientele datorate dietei zilnice, fiind o sursa valoroasa de aminoacizi esentiali necesari dezvoltarii organismului;este suplimentul ideal pentru regimurile lacto-vegetariene, proteinele usor asimilabile asigurand tot necesarul de aminoacizi esentiali de care are nevoie organismul;fortifica, creste rezistenta si stimuleaza sistemul de aparare al organismului;in perioade suprasolicitante;in timpul dietelor si al curelor de detoxifiere;spirulinein perioade in care organismul trece printr-un efort fizic/intelectual sustinut;in stari de oboseala acuta si cronica;in perioade de covalescenta,cand se doreste prevenirea fenomenului de imbatranire prematura;in perioadele de trecere dintre anotimpuri, pentru intarirea organismului si adaptarea lui rapida.Aceasta alga este considerata regina suplimentelor dietetice pentru ca reprezinta o mare sursa de substante nutritive:10 vitamine (includem pe aceasta lista si vitaminele B, C sau E)8 minerale18 aminoaciziacizi grasi (cum ar fi Omega 3)beta-caroten – cu proprietati antioxidanteclorofila.Ingrediente BioSunLine Spirulina Orz verde:Fiecare comprimat contine: Spirulina platensis;orz verde (Hordeum vulgare).Mod de administrare BioSunLine Spirulina Orz verde:Copii 5-12 ani: 2 comprimate pe zi, in doua prize;Adulti si copii peste 12 ani: 3 comprimate pe zi in trei prize.

Acest produs BioSunLine Spirulina Orz verde, 30 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Avene sun spray fotoprotectie SPF20, 200ml
Bio-Kult, 30 capsule
Ser roll-on pentru ochi cu secretie de melc, 15ml, Puca Pure&Care
Set 4 Beauty Blender ecologici pentru definirea machiajului, 1 bucata, So Eco
Crema reparatoare pentru piele cicatrizata Epitheliale A.H. Ultra, 100ml, A-Derma
Plasturi medii pentru bataturi profunde, 10 bucati, Compeed
Pieptene de buzunar, 1 bucata, Parsa Beauty
Corector universal Instant Anti Age Eraser 121 Light Honey, 6.8ml, Maybelline
Tinctură de ECHINACEA x 50ml
chevron-right-circle