Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Melatonina 5 mg, 30 comprimate

Beneficii Melatonina 5 mg:concentratie mai mare de melatonina – 5 mgimbunatateste calitatea somnuluireduce timpul de instalare a somnuluiatenuarea tulburarilor de somn*reducerea timpului necesar pentru a adormi***Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie.**Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare.Ingrediente Melatonina 5 mg:Fiecare comprimat contine: melatonina 5 mg.Produsul nu contine: conservanti, coloranti, zahar, lactoza, gluten, aromatizanti sau indulcitori artificiali.Mod de administrare Melatonina 5 mg:Pentru susţinerea calitatii somnului si mentinerea unui nivel adecvat de melatonina: 1 (un) comprimat seara la culcare timp de 14 zile, sau conform recomandarii profesionistului de sanatate. Comprimatele se inghit cu o cantitate suficienta de apa.Precautii / Atentionari Melatonina 5 mg:A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!Acest produs nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Acest produs Melatonina 5 mg, 30 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

31.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Natulique Ceara-spray de par cu sustinere flexibila, 200ml
Crema de noapte Nutricalcium, 50ml, Elmiplant
Astragalus Extract, 60 capsule, AdNatura
Rame ochelari de vedere barbati Vupoint M8025 C4
Crema anticelulitica H3 Evolution Perfect Look, 200ml, Gerovital
Vopsea par 6.3 Dark Golden Blond, 50ml, Phyto
Gel de curatare ultra-purificatie Clean Your Skin, 200ml, Eveline Cosmetics
SOLARIS Cuisoare intregi, 50g
Lingurita din silicon cu suport UG7510-SPNORG, 1 bucata, U-Grow
chevron-right-circle