Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabire Rapida
  4. /
  5. Digestie sanatoasa
  6. /
  7. BioSunLine Ceai Verde 500...

BioSunLine Ceai Verde 500 mg, 30 comprimate

Beneficii BioSunLine Ceai Verde 500 mg:Este ideal in curele de slabire si detoxifiere;Prin continutul de epigalocatechin galat (EGCG), principalul principiu activ natural din ceaiul verde, protejeaza organismul fata de atacul radicalilor liberi;Reduce natural ridurile premature datorate expunerii prelungite la radiatiile UV;Previne afectiunile cardiovasculare si reduce tensiunea arteriala;Datorita continutului de fluorina ajuta la intarirea smaltului dintilor;Prin efectul detoxifiant si laxativ, este benefic in constipatia cronica.Ajuta la scaderea nivelului colesterolului din sange.Datorita continutului (redus) de cofeina existenta in mod natural in planta, ceaiul verde actioneaza ca stimulent usor si, spre deosebire de cofeina din cafea, care isi face efectul imediat, cofeina din ceaiul verde se elibereaza lent in organism, astfel starea de revitalizare se prelungeste cu mult fata de cea data de cafea.Polifenolii prezenti in ceaiul verde ajuta la reducerea absorbtiei grasimii in sange si prin urmare, la scaderea colesterolului.Ingrediente BioSunLine Ceai Verde 500 mg:Contine 40% polifenoli (EGCG), bioflavonoide cu actiune antioxidanta, de anihilare a radicalilor liberi si de regenerare;Scade nivelul angiotensinei II responsabila cu cresterea tensiunii arteriale;Scade colesterolul si trigliceridele;Bun diuretic, antiadipos, detoxifiant, ideal in curele de slabire;Taninul din compozitia sa impiedica formarea tumorilor, iar polifenolii reduc zaharul din sange;Intareste sistemul imunitar, capilarele;Ceaiul verde are proprietati termogenice si promoveaza arderea grasimilor, cu rol in mentinerea greutatii corporale;Poifenoli: catechine (EGCG, EG, ECG, EGC), acizi fenolici, taninuri si flavanoli (kaempferol, quercetin, myricitin, si rutin);Xantine: cafeina si stimulenti cu structura asemanatoare cu aceasta (teobromina din cacao si teofillina);Vitamine: vitaminele C si B;Aminoacizi: L-teanina;Microelemente: aluminiu, fluor, mangan;Uleiuri esentiale.Mod de administrare BioSunLine Ceai Verde 500 mg:Adulti – o tableta pe ziPrecautii / Atentionari BioSunLine Ceai Verde 500 mg:Comprimatele de ceai verde nu sunt recomandate copiilor si femeilor insarcinate (prin continutul de cofeina, chiar si redus), persoanelor cu alergie la ceai verde sau ingrediente, din cauza unei testari insuficiente pentru astfel de categorii. Produsul nu este un substituent pentru masuri de protectie externa a pielii: creme ecran UV si imbracaminte adecvata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acest produs nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Acest produs BioSunLine Ceai Verde 500 mg, 30 comprimate din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Complex natural Detox Extra, 60 capsule, Niavis
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi 2003 C3
Solutie pentru uscarea unghiilor Express Dry, 10.5ml, Andreia Professional
L'Erbolario Fluid pentru corp Frescaessenza, 200ml
SECOM MASTIC GUM 45 CAPSULE
Lenjerie intima de protectie pentru incontinenta urinara, 14 bucati, marimea S, Organyc
Ser de curatare si echilibrare a pielii cu Centella Asiatica Skin Balancing, 60ml, Dearboo
Praf de copt ecologic fara gluten si fara amidon de porumb, 40g, Ma Vie Sans Gluten
Cub efervescent pentru baie Rose & Peche De Vigne, 18g, L'Occitane
chevron-right-circle