Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Activitate cerebrala
  6. /
  7. BioSunLine Neurergin, 30 comprimate

BioSunLine Neurergin, 30 comprimate

Beneficii BioSunLine Neurergin:imbunatateste procesul de producere a energiei la nivelul celulei;stimuleaza producerea de noradrenalina si serotonina, esentiale la imbunatatirea performantelor cognitive si la memorie;mareste eficienta activitatii intelectuale si fizice;este implicat direct in procesul de aparare a celulelor;in perioade caracterizate de activitate intelectuala intensa;in timpul terapiilor anti-age;in patologia neurologica, preventiv sau complementar;in timpul antrenamentelor, pentru sportivii interesati de cresterea performantelor fizice;in perioada tulburarilor de fus orar (jet lag);Ingrediente BioSunLine Neurergin:NADH (nicotinamid – adenin dinucleotid – forma redusa) 12,5 mg, vitamina C 50 mg, aroma de menta si excipienti.Mod de administrare BioSunLine Neurergin:Un comprimat pe zi (sau conform recomandarii personalului de specialitate), sublingual, dimineata, pe stomacul gol.

Acest produs BioSunLine Neurergin, 30 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

73.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apa micelara bio delicata pentru bebelusi cu extract de in, 500ml, Tidoo
ISOSTAR HP PUDRA ANANAS 450G
Ciocolata cu lapte mar si scortisoara cu indulcitor din agave, 100g, Sweeteria
Bezgluten Chipsuri cu gust de boia, fara gluten, 70g
Vitamina C, 300 tablete, Genius Nutrition
Cereale Nestlé® Orez, 250g
Crema hidratanta pentru picioare Epidiane, 125ml, Noreva
Crema multi-corectoare ten normal, uscat Creme Prodigieuse Boost, 40ml, Nuxe
Spray cu apa termala pentru igiena zilnica a nasului, 50ml, Humer
chevron-right-circle