Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sampon
  6. /
  7. Sampon antimatreata, 500ml, Gamarde

Sampon antimatreata, 500ml, Gamarde

Principiul non-detergent: toate sampoanele GAMARDE au la baza o formula blanda de curatare pentru a respecta echilibrul biologic al parului si al scalpului pentru o toleranta optima.Beneficii Sampon antimatreata, Gamarde:Fara agent spuma iritant: fara amoniu;Indeparteaza delicat toate impuritatile parului si ale scalpului;Respecta echilibrul pH-ul al scalpului;Reda parului elasticitatea, hidratarea si stralucirea;Pentru mai multa stralucire, clatiti parul cu apa rece;Pentru scalpul sensibil cu tendinta de matreata;Textura ultra-fina micronizata care permite o aplicare mai precisa.Ingrediente active 100% naturale:Apa termala GAMARDE si extractul de aloe vera calmeaza scalpul uscatIenupar: tonifica, igienizeazaCeai verde: efect de purificare..Portocala: tonifica, relaxeaza, destinde.Ulei organic de lavanda si menta curata sebumul si ofera o senzatie de revigorare si improspatareIngrediente:Aqua (apa), betaina de cocamidopropil, extract din frunze de aloe barbadensis*, lauril sulfat de sodiu, gamarde aqua (apa termala gamarde), glucozida caprilica, coco-glucozid, glicerina, ulei din lemn de juniperus oxycedrus (ienupar rosu)*, ulei din frunze de melaleuca alternifolia (ulei de arbore de ceai)*, ulei de mentha piperita (ulei de menta)*, ulei din coaja de citrus aurantium dulcis (ulei de coaja de portocala)*, clorofila (ci 75810), clorura de sodiu, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, acid citric, limonen.*ingredient de origine biologica*99% de origine naturala*10% din Agricultura BiologicaMod de utilizare:Aplicare de 2 ori pe saptamana timp de 4 saptamani.Aplicati pe parul ud. Masati usor scalpul, lasati samponul sa actioneze timp de 2 minute si clatiti.Pentru uz extern. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu multa apa.Pentru un par matasos, aplicati Balsam de par natural GAMARDE.

Acest produs Sampon antimatreata, 500ml, Gamarde din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ZIAJA Roll on men blocker cu ricin si ulei de menta, 60 ml
Ashwagandha, 240 capsule, OstroVit
Scutece bio hipoalergenice 4-9kg marimea 3, 26 bucati, Carryboo
Drajeuri din ciocolata fara zahar, 22g, Diablo
Lotiune demachianta pentru ochi sensibili, 125ml, Eye Care Cosmetics
Ashwagandha Extract 400mg, 60 capsule, Niavis
Sampon Total Protect Duo, 300 ml, T-LAB
Fond de ten Super Stay Glow Skin Tint 05.5, 30ml, Maybelline
Capsule pentru plamani Meridian, 60 capsule, Steaua Divina
chevron-right-circle