Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Condimente
  6. /
  7. Sare Maldon cu Usturoi,...

Sare Maldon cu Usturoi, 100 g, Maldon Salt

Descoperiți posibilitățile nesfarșite ale acestui condiment versatil. Cristalele unice in formă de piramidă de sare de mare Maldon cu usturoi promit să fie ingredientul tău secret, adăugand un gust deosebit fiecărui fel de mancare.Indiferent dacă o adaugati la preparare sau pur și simplu o presărați pe feluri de mancare ca o notă finală, această sare adaugă un element de rafinament și lux la fiecare masă.Face parte din gama de arome Maldon Salt, alături de fulgii de sare de mare Maldon cu Chilli și fulgii de sare de mare afumată. Gama este perfectă pentru cei cărora le place să folosească sare aromatizată ca o modalitate rapidă de a imbunătăți gătitul de zi cu zi.Informații despre alergeni: Poate conține urme de nuci, susan, arahide, muștar, țelină, lapte, soia, gluten și ocazional tulpină de usturoi sălbatic.Ingrediente: fulgi de sare de mare (94%), usturoi sălbatic uscat (3%), usturoi prăjit (3%)

Acest produs Sare Maldon cu Usturoi, 100 g, Maldon Salt din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Anghinare extract, 60 capsule, AdNatura
Secom Acid folic 800 mcg 30 capsule
Spray Photoderm, SPF30, 200 ml, Bioderma
Baylis & Harding, Set Beauticology, Bile efervescente pentru baie, 4 bile*120g
Sapun vegetal cu struguri si afine, 100g, Florinda
Ulei decongestionant nazal Hapciu Nazal R50, 5ml, Fares
Crema pentru fata cu boabe de fasole Bean Cream, 50ml, Mixsoon
Spray de par voluminizant cu lavanda si urzica (5.4), 125ml, Noah
Ochelari de soare barbati Fossil FOS 3130/G/S 807
chevron-right-circle