Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Nutritie sanatoasa
  4. /
  5. Condimente
  6. /
  7. Sare roz de Himalaya,...

Sare roz de Himalaya, 250 g, Maldon Salt

Sarea este extrasa din minele din Pakistan situate la poalele muntilor Himalaya.Aceasta sare este apreciata pentru gama variata de minerale care le contine: magneziu,potasiu,calciu,fier,zinc.Din principalele beneficii am putea enumera:– Previne retentia de lichide in organism.– Regleaza pH-ul sangelui.– Cresteti absorbtia nutrientilor.– Cresteti nivelul de energie.– Imbunatatiti sanatatea vasculara.– Reduceti hipertensiunea arteriala.– Combate migrenele.– Calmeaza crampele musculare.– Detoxifica organismul.A se pastra la loc uscat si racoros.Ingrediente: sare din HimalayaTipul: grunjoasa cu dimensiunea de 2-5 mm.Cantitate: 250 gr.Tara de origine: PakistanTara de ambalare: Anglia

Acest produs Sare roz de Himalaya, 250 g, Maldon Salt din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

16.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pudra compacta All About Matt, 8g, Essence
BIOPRON PROENZYMES 10 CAPSULE
Masca vegana de par expres restructuranta Care, 1000ml, JOC
Walmark Seleniu Forte 100mg x 30 tablete
Compresa reutilizabila pentru terapie cald/rece, 11x27cm, EasyCare
Lotiune catifelata pentru copii SPF 50+ SUN SYSTEM, 200ml, RILASTIL
Aderma Sun Protect Spray SPF 50+, 200 ml + After Sun, 100 ml CADOU
Masca servetel iluminatoare cu cocos, 23g, IDC Institute
NUK Suzeta Signature night, silicon, M1, 0-6luni, 2 bucati
chevron-right-circle