Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

BioSunLine Ginkgo Biloba 80 mg, 30 comprimate

Beneficii BioSunLine Ginkgo Biloba 80 mg:Ginkgo Biloba 80 mg este indicat persoanelor cu:circulatie periferica deficitara;imbunatateste circulatia periferica si cerebrala;sustine memoria si puterea de concentrare;fragilitate vasculara;tulburari de atentie si concentrare;aflate in perioadele de convalescenta dupa un accident vascular, ca adjuvant la medicatia de baza.Ingrediente BioSunLine Ginkgo Biloba 80 mg:Fiecare comprimat contine:  Ginkgo biloba (extract standardizat la 24 % flavonoglicozide si 6% ginkgolide, bilobalide) 80 mg, magneziu 250 mg si excipienti.Mod de administrare BioSunLine Ginkgo Biloba 80 mg:1-2 comprimate pe zi sau conform recomandarii personalului de specialitate.Precautii / Atentionari BioSunLine Ginkgo Biloba 80 mg:Produsul nu este recomandat copiilor si femeilor insarcinate, datorita unei insuficiente testari pentru aceste categorii si nici persoanelor cu sensibilitate la Ginkgo Biloba sau la oricare dintre componentele produsului.A nu depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Persoanele care utilizeaza medicatie anticoagulanta trebuie sa ceara avizul medicului inainte de folosirea acestui produs.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Acest produs BioSunLine Ginkgo Biloba 80 mg, 30 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MINUNINO FERRINO SOLUTIE ORALA 30ML
Balsam protector de buze cu SPF50+, 4g, Isdin
BARAKA 100MG X 24 CAPSULE
Alerhelp 20 fiole 10 ml Marnys
Ruj mat Color Riche Nudes of Worth 520 Le Nude Defiant, 4.8g, L'Oreal Paris
URIAGE Crema hidratanta legere SPF20 pentru ten normal-mixt, 40ml
Magneziu + B6, 50 comprimate, Beres
Vopsea de par permanenta Ultra Nr. 2, 110ml, Loncolor
Crema pentu ochi Peptide 21 Wrinkle Resist Eye Cream, 15ml, Peter Thomas Roth
chevron-right-circle