Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Vitamina C
  6. /
  7. BioSunLine Vitamina C 180...

BioSunLine Vitamina C 180 mg, 20 comprimate

Beneficii Vitamina C simpla 180 mg:vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar;este un puternic antioxidant si stimuleaza formarea colagenului;pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului;in procesele de cicatrizare prin stimularea formarii colagenului;in situatii de stres, efort fizic prelungit, stari de oboseala excesiva caracterizate printr-o imunitate scazuta;ajuta la pastrarea sanatatii dintilor si oaselor;contribuie la pastrarea sanatatii gingiilor, ligamentelor, vaselor de sange;absorbtia fierului din alimente.Ingrediente active per comprimat Vitamina C simpla 180 mg:Vitamina C (acid ascorbic) 180 mg.Mod de administrare Vitamina C simpla 180 mg:Se administreaza la adultii si copiii cu varsta peste 4 ani, 1-3 comprimate pe zi pentru supt, sau la recomandarea medicului, proportional cu necesarul zilnic si cu varsta.Precautii / Atentionari Vitamina C simpla 180 mg:Vitamina C este contraindicata: persoanelor hipersensibile la acid ascorbic (pentru acestia recomandam Vitamina C cu ascorbat de calciu sau la oricare din excipienti, la persoanele care prezinta tulburari in metabolizarea fierului si la persoanele care prezinta depozite de oxalat in rinichi.

Acest produs BioSunLine Vitamina C 180 mg, 20 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Polarizen XH9024 C1
Ondulator pentru gene Lash Curler, 1 bucata, Catrice
Crema colorata pentru protectie solara cu SPF 50+ Bariesun Nuanta Fair, 50ml, Uriage
BABY NOVA 34041 COMPRESE PROTECTIE SAN 24BUC
Zinc Complex, 30 capsule, Herbagetica
Spray repelent importiva tantarilor si a capuselor SPF50 Parasites, 100ml, Santaderm
Sirop muguri pin x 250ml FAR.
Tamaie 500 mg Boswellia serrata, 60 capsule vegetale, Alevia
Dr. Max Calcium D, 60 comprimate
chevron-right-circle