Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dispozitive Medicale
  4. /
  5. Plasturi
  6. /
  7. COMPEED Plasturi pentru basicile...

COMPEED Plasturi pentru basicile provocate de pantofii cu toc x 5 buc

Caracteristici COMPEED Plasturi pentru basicile provocate de pantofii cu tocForma permite fixarea sub tendonul lui Ahile, acest plasture oferind amortizare si confort, indiferent de marimea tocului. Ameliorarea instantanee a durerii din zona basicii Protejarea si amortizarea impotriva frecarii Vindecarea rapida a ranilor.Plasturele ramane fixat, in medie, pana la 24 de ore.INSTRUCTIUNI Curatati si uscati pielea inainte de utilizare, asigurandu-va ca zona afectata nu este data cu creme sau uleiuri. Indepartati hartia de jos, evitand sa atingeti partea adeziva. Aplicati plasturele ferm peste basica, asigurandu-va ca marginile sunt netezite. Lasati plasturele lipit pana cand acesta incepe sa se desprinda singur. Poate ramane aplicat pentru mai multe zile. Pentru a indeparta plasturele: nu il dezlipiti, ci intindeti-l pe suprafata pielii.

Acest produs COMPEED Plasturi pentru basicile provocate de pantofii cu toc x 5 buc din categoria Dispozitive Medicale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Farmec, Benzi depilatoare pentru fata cu argan, 20 de bucati
Baton Endurance Fruit Bar Capsuni, 40g, Gold Nutrition
Suzeta dentitie cu bilute +3 luni, 1 bucata, Primii Pasi
Farmec Benzi depilatoare pentru fata cu extract orhidee x 20 benzi
BioSunLine Vitamina C 180 mg, 20 comprimate
Crema hidratanta de zi vegana cu Papayaluronic Your Gorgeous Skin, 45ml, Dr.PAWPAW
VICHY CAPITAL SOLEIL Cell Protect Spray fluid invizibil SPF30+, 200ml
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi CH9001 C1
Crema de zi si de noapte intensiv hidratanta si de netezire cu Super Acid Hyaluronic, 50ml, Hada Labo
chevron-right-circle