Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fero Red Kids, 60 ml, Bleu Pharma

Beneficii Fier liposomal pentru copii Fero Red Kids, Bleu Pharma:Poate contribui la buna funcționare a hematopoiezei, transportul normal al oxigenului în corp si la formarea normală a globulelor roșii si a hemoglobinei;Poate contribui la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii;Poate contribui la funcționarea normală a sistemului imunitar;Poate contribui la metabolismul normal al homocisteinei.Ingrediente: Apă; îndulcitor: fructoză; SunActive® Fe - fier microîncapsulat (pirofosfat de fier, maltodextrină, lecitină din Floarea-soarelui, clorură de sodiu); agent de umezire: glicerină; corector de aciditate; bicarbonat de sodiu; agent de îngroşare: gumă xantan; conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu; potentiator de aromă: portocale; vitamina B6/clorhidrat de piridoxină; vitamina C/acid ascorbic; vitamina B12/ cianocobalamină 1% (maltodextrină, citrat trisodic, acid citric); vitamina B9/acid folic.Mod de administrare1 mg/kgc/zi.Precauții:Hipersensibilitatea la unul din ingredient.Femeile însarcinate sau care alaptează trebuie să consulte medicul înainte de administrare.

Acest produs Fero Red Kids, 60 ml, Bleu Pharma din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

61.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sinosun, 30 capsule, Sun Wave Pharma
Lotiune de fata impotriva cosurilor Q4U, 60ml, Tis Farmaceutic
Sirop de tuse Ingerasul, 200 ml, Dacia Plant
Bioland Vitamina C Forte 500mg, 20 comprimate, Biofarm
Dacia Plant Elixir din fructe de soc 200ml
Lotiune Bio pentru pete pigmentare, 200ml, Gamarde
UTIPRO PLUS 15 CAPSULE
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1552 04A
Pasta de masline verzi cu Feta, fara gluten, 170 g, Lyrakis
chevron-right-circle