Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de zi
  6. /
  7. Crema iluminatoare pentru uz...

Crema iluminatoare pentru uz zilnic Mela-Tranex Daily Vitalize Cream, 40 ml, Trimay

Beneficii Crema Iluminatoare pentru uz zilnic Mela-Tranex Daily Vitalize Cream, Trimay:Efect anti-agingUniformizeaza nuanta tenuluiOfera stralucire tenului tern, lipsit de luminozitateAtenueaza aspectul petelor pigmentare, a pistruilor sau semnelor post-acneiceElimina nuanta gri plictisitoare a pielii, petele pigmentare cauzate de supraproductia de melanina, pigmentarea post-traumatica si deteriorarea provocata de foto-imbatranirePotrivita si pielii sensibileIngrediente:Water, Tranexamic Acid, Glycerin, Butylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Polyglyceryl-3 Distearate, Vinyl Dimethicone, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Arbutin, Sodium Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Cetearyl Alcohol, Hydroxyacetophenone, Glyceryl Stearate Citrate, Disodium EDTA, Adenosine, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Ginkgo Biloba Nut Extract, Morus Alba Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Trideceth-6, Ascorbic Acid, Alpha-bisabolol, Dextrin, Madecassoside, Sodium Hyaluronate, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-10 Stearate, Panthenol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Nopalea Cochenillifera Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Biotin, Folic Acid, Pyridoxine, Tocopherol, Cyanocobalamin, Beta-Carotene, Linoleic Acid, Thiamine HCl, Riboflavin.Mod de utilizare:Aplicati pe pielea curatata si tonifiata, dimineata sau seara, cu miscari usoare de masaj.Nota!Crema cu acid tranexamic Mela-Tranex este potrivita pentru toate tipurile de piele. In cele mai multe cazuri, nu usuca si nu irita pielea. Cu toate acestea, deoarece crema contine o concentratie mare de acid tranexamic (6%), poate creste fotosensibilitatea pielii in unele cazuri. De aceea, se recomanda utilizarea cremei seara. Daca folositi crema ziua, dupa folosire se va aplica crema cu factor protectie solara pentru a evita inchiderea la culoare a pielii.Crema poate fi folosita in combinatie cu tratamente cu laser si functioneaza bine asupra pigmentarii post-inflamatorii – petele rosiatice ramase dupa acnee. De asemenea, reduce semnele rozaceei.Mela-Tranex poate fi combinata cu produse care contin AHA si BHA, niacinamida, arbutina, acizi ferulic si azelaic si vitamina C. Acidul tranexamic nu intra in conflict cu aceste ingrediente si poate fi inclus in aceeasi rutina de ingrijire a pielii cu acestea.Efectele initiale pot fi observate dupa doua pana la trei luni de utilizare zilnica. Utilizarea continua pe termen lung este necesara pentru a obtine efectul dorit.

Acest produs Crema iluminatoare pentru uz zilnic Mela-Tranex Daily Vitalize Cream, 40 ml, Trimay din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

99.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par permanenta Natura Nr. 6.25, 115ml, Loncolor
L-Arginina 1000 mg, 90 tablete, GNC
Vopsea de par permanenta 090 Cosmic Blue, 142.5ml, Live
Complex de multivitamine Women's Ultra NourishHair pentru par, 60 tablete, GNC
Sampon fara lacrimi, 400ml, BioConTe Baby
Blefaroshampoo Solutie Oftalmica 40ml
Polygemma 2 pentru Cai biliare, 50ml, PlantExtrakt
Galenic Masca Hidratanta Calmanta 50ml
Gel-Crema hidratant pentru ten uscat Hydro Boost, 50ml, Neutrogena
chevron-right-circle