Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ulei de rozmarin pentru scalp si par, 50 ml, Umberto Giannini

Beneficii Ulei de rozmarin pentru scalp si par, Umberto Giannini:Tratament pentru scalp si parProtejeaza scalpul si parulPromoveaza un par mai lung si mai sanatosFara siliconCurly Girl friendlyAjuta la stimularea scalpuluiPotrivit pentru scalpul sensibilProtectie impotriva calduriiAtenueaza efectul static, de incretireAdauga stralucireProtejeaza culoarea paruluiPotrivit pentru toate tipurile de parIngrediente cheie:Ulei de rozmarinIntareste circulatia si imbunatateste alimentarea cu sange a foliculilor de par, sustinand cresterea sanatoasa a parului.Ulei de jojobaHraneste, hidrateaza si catifeleaza.Ulei de sofranelCunoscut pentru a proprietatile de protectie a parului impotriva efectelor dure ale factorilor de stres din mediu, cum ar fi razele UV.C15-19 alcanRepara si protejeaza parul.Parfum:Miros natural, proaspat, infuzat cu 16 uleiuri esentiale, inclusiv rozmarin, eucalipt si menta.Par plictisitor si lipsit de stralucire? Uleiul cu rozmarin hraneste parul din interior, adauga stralucire si are efect anti-static, lasand parul radiind de sanatate.In ce pas din rutina integrez produsul?Tratament pentru scalp, dupa spalarea paruluiTratament pentru par, uz zilnic, dupa spalareTratament intens pre-spalare pentru parIngrediente:Glycine Soja (Soybean) Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, C15-19 Alkane, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Menthol, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Tocopherol, Linalool, Limonene, Geraniol.Mod de utilizare:Tratament pentru scalp, dupa spalarea parului:Sectioneaza parul in 4 parti, expunand scalpul. Aplicati o cantitate mica de ulei pe scalp, masati uleiul cu degetele si pieptanati pana la varfuri. Lasati produsul in par si stilati dupa preferinte.Tratament pentru uz zilnic, dupa spalarea parului:Aplicati o cantitate mica pe scalp si pieptanati pana la varfuri. Formula non-grasa se va absorbi in par fara a lasa reziduuri.Tratament intens pre-spalare pentru par:Pentru ingrijirea varfurilor despicate, aplicati pe varfurile parului, acoperiti parul cu o casca si lasati sa actioneze 10 minute. Clatiti si samponati parul.Cum reciclez?Scoateti pipeta si clatiti inainte de a le adauga pe ambele la reciclarea casnica.

Acest produs Ulei de rozmarin pentru scalp si par, 50 ml, Umberto Giannini din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

58.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fluid Corector pentru eruptii cutanate ten gras cu tendinta acneica Effaclar AI, 15ml, La Roche-Posay
Allaitement, 20 capsule vegetale, Manhae
Servetele intime Sensitive, 20 bucati, Bella
BIOCLIN BIO-FORCE Lotiune Spray fortifianta, 150 ml
Vopsea crema permanenta Palette Intensive R4 (5-68) Castaniu mediu, 110ml, Schwarzkopf
Masca hidratare de fata Lucky Seal, 15ml, Selfie Project
Set biberoane + suzeta in cutie sterilizare Baby, 125ml + 250ml + 1 bucata, Minut
Pachet Ostart Complex Ca+Mg+Zn+Se+D3, comprimate + cana, Fiterman Pharma
Vopsea de par permanenta Natura Nr. 6.25, 115ml, Loncolor
chevron-right-circle