Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Hairstyling
  6. /
  7. Spuma pentru activarea buclelor,...

Spuma pentru activarea buclelor, Curl Whip, 200 ml, Umberto Giannini

Beneficii Spuma pentru activarea buclelor, Curl Whip, Umberto Giannini:Defineste bucleleFixare medieTextura usoara, non-flakeyAtenueaza efectul static, de incretireProtejeaza culoarea paruluiPentru toate texturile de par ondulat, cret si wavyParfum:Lavanda si patchouli infuzate cu cardamon cald si vanilie laptoasaIn ce pas din rutina integrez produsul?Stilizarea paruluiIngrediente:Aqua (Water), VP/VA Copolymer, Butane, Isobutane, Propane, PEG-12 dimethicone, Phenoxyethanol, Polyquaternium-11, Propylene glycol, Polysorbate 20, Parfum (Fragrance), Cocamidopropylamine Oxide, Ethylhexglycerin, Citric acid, Benzophenone-4, Coumarin, Alpha-Isomethyl ionone Linalool.Mod de utilizare:Coafare:Aplicati o cantitate de marimea unei mingi de golf in palma si strangeti intre maini pentru a se intinde uniform. Strangeti uniform parul umed la radacini. Invartiti buclele cu degetele daca aveti nevoie sa le remodelati si lasati parul sa se usuce la aer sau uscati cu un difuzor, strangand si ridicand buclele pe masura ce aplicati.Sfat:Peste spuma pentru bucle puteti adauga gelul pentru definirea buclelor Curl Scrunching Jelly pentru bucle voluminoase, stralucitoare, cu o fixare incredibila.

Acest produs Spuma pentru activarea buclelor, Curl Whip, 200 ml, Umberto Giannini din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7098 807
Detergent lichid automat pentru rufe cu magnolie, 1567ml, Friendy Organic
Crema de maini hidratanta Karité, 50ml, Evoluderm
Avene Hydrance Optimale Legere UV 30, 40 ml
Piure de legume cu merluciu si ulei de masline Bio +6 luni, 230g, Smileat
Nufăr Baie
Toner de fata pentru femei Rose Galactomyces, 200ml, iUNIK
VICHY Ideal Soleil Spray pentru copii Anti-Sand SPF50 200ml
Sapun vegetal PHILOSOPHIA - Cream, 250 g
chevron-right-circle