Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti de par si...
  6. /
  7. Gel pentru definirea buclelor,...

Gel pentru definirea buclelor, Curl Jelly Scrunching Jelly, 200 ml, Umberto Giannini

Beneficii Gel pentru definirea buclelor, Curl Jelly Scrunching Jelly, Umberto Giannini:Pentru stilizarea paruluiDefineste bucleleCurly Girl friendlyFara silicon, sulfati si parabeniFixare medieAtenueaza efectul static, de incretireAdauga stralucireProtejeaza culoarea paruluiPentru toate texturile de par ondulat, cret si wavyIngrediente cheie:GlicerinaUlei de ricinParfum:Lavanda si patchouli infuzate cu cardamon cald si vanilie laptoasaIn ce pas din rutina integrez produsul?Stilizarea paruluiIngrediente:Aqua, Xanthan Gum, Glycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copolymer, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-11, Aminomethyl Propanol, Ethylhexylglycerin, Benzophenone-4, CI 17200Mod de utilizare:Coafarea parului:Dupa ce va spalati parul, aplicati Curl Jelly pe lungimea parului umed, incepand de la mijloc si pana la varfuri si strangeti pentru a defini buclele. Se lasa sa se usuce la aer sau sa se difuzeaza.Curl Jelly creeaza un strat protector care mentine parul definit, fara efect static. Odata ce parul este complet uscat, puteti sparge acest strat protector prin strangere, fie cu mainile uscate, fie cu cateva picaturi de ulei de bucle pentru a elibera bucle moi si stralucitoare.Sfat:Daca va aflati intr-un climat deosebit de cald sau umed, va recomandam sa lasati stratul protector in par pentru ca buclele sa isi mentina forma mai bine.Vreti mai mult volum? Uscati parul cu capul pe dos. Aveti nevoie de definire? Invartiti fiecare bucla intr-o spirala si lasati sa se usuce natural.

Acest produs Gel pentru definirea buclelor, Curl Jelly Scrunching Jelly, 200 ml, Umberto Giannini din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BABY NOVA FORFECUTA CU CAPAC PENTRU SUGARI
Plasturi sterili Cosmopor Transparent 5*7.2cm, 50 bucati, Hartmann
Antiperspirant H3 Memories, 150ml, Gerovital
Maraton gel lubrifiant, 50 ml
3 Tones Grey 90 de purtari 2 lentile/cutie
SCHOLL GELACTIV INSOLES BRANTURI EVERY DAY PENTRU BARBATI
Bautura vegana din cartofi Original, 1l, Dug
Ser 0,1% Retinal A-Game10, 30ml, Geek&Gorgeous
Colina 250mg si Inozitol 250mg, 100 tablete, GNC
chevron-right-circle