Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti de par si...
  6. /
  7. Masca pentru cresterea parului,...

Masca pentru cresterea parului, Grow Mask, 230 ml, Umberto Giannini

Beneficii Masca pentru cresterea parului, Grow Mask, Umberto Giannini:Tratament dupa spalarea paruluiFortifica parulHidrateaza si fortifica parulSustine cresterea paruluiPrevine caderea paruluiFara parabeni si siliconPentru toate tipurile de parSigur pentru parul vopsit, tratat chimic si pentru extensii de parIngrediente cheie:Complex unic de cafeina-groExtractul din seminte de cafea neagra stimuleaza cresterea parului si reduce caderea paruluiExtract organic din vlastari de mazareHraneste parul si scalpul cu nutrienti esentiali, revigorand si revitalizand parul de la radacinaAlge marineStimuleaza foliculii, incurajand cresterea paruluiParfum:O aroma ca un Caffè mocha. Vanilia cu lapte si boabele de cafea prajite revitalizeaza parul si simturile.In ce pas din rutina integrez produsul?Tratament dupa spalarea paruluiIngrediente:Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycenn, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Behentrimonium Chloride, Coco-Caprylate, Cetrimonium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cannabis Sativa Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Pentylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Piroctone Olamine, Argania Spinosa Kernel Oil, Citric Acid, Caffeine, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Ethylhexylglycerin, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Coffea Robusta Seed Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Laminaria Digitara Extract, Maris Sal (Sea Salt) Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cl 15985 (Yellow 6), Cl 17200 (Red No 33), Cl 42090 (Blue 1).Mod de utilizare:Aplica si distribuie pe lungimea parului umed pentru a intari, repara si hidrata. Se lasa sa actioneze aproximativ 20 de minute. Clatiti bine.Sfat:O masca hranitoare ajuta parul sa arate si sa se simta mai sanatos, prevenind deteriorarea si ruperea, ceea ce poate duce la caderea parului

Acest produs Masca pentru cresterea parului, Grow Mask, 230 ml, Umberto Giannini din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

53.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

NESTLE LAPTE PRAF NAN 3 COMFORTIS 800G
Acoperitori incaltaminte Evrika, 100 Buc
Pasta de dinti GennaDent Homeopatic, 150ml, VivaNatura
Crema din ovaz pentru gatit, 200ml, Isola Bio
Zinc 15 mg, 120 capsule
Gustare cu cereale, morcovi si portocale +10 luni, 35g, Gerber
Sebophane BIORGA sampon sebo-regulator, 200 ml
Lit Control Ph Up, 30 capsule, Devicare
Zdrovit Maximag Antistres x 30 cpr
chevron-right-circle