Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Crema Bio de migdale vegana, 250g, Rapunzel

Crema de migdale bio pentru un mic dejun rafinat! Aceasta crema vegana are un gust fin de nuca, este cremoasa si foarte usor de intins pe paine. Ea contine 57% migdale bio proaspat prajite ce uletrior sunt prelucrate pentru a obtine o crema aromata. Notele fine de caramel a zaharului integral Rapadura din trestie de zahar ofera cremei dulceata si rotunjeste perfect intreaga combinatie de gust. Se poate folosi intr-o sumedenie de moduri: poate fi intins pe paine, la rafinarea unor deserturi sau la produsele coapte.

Acest produs Crema Bio de migdale vegana, 250g, Rapunzel din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.38 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de zi White Pine, 40ml, Korres
Sforsin spray antisforait, 20ml, Zdrovit
Comprese extra absorbante din material netesut Medicomp 5x5 cm, 100 bucati, Hartmann
Ulei de canepa, 250ml, Canah
Curmale fara samburi Deglet Nour, 250g, EcoNatur
LOVI Biberon Medical+ 21/560, 330 ml
Ashwagandha Rasayan, 60 tablete, Ayurmed
Suzeta din latex cu tetina simetrica 0 luni+ Colour Petrol, 1 bucata, Bibs
Absorbante ultra subtiri din bumbac organic pentru incontinenta, 24 bucati, Organyc
chevron-right-circle