Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Regenerare si tonifiere
  6. /
  7. Institutul de Apicultura Propoliv,...

Institutul de Apicultura Propoliv, 30 capsule

Beneficii Institutul de Apicultura Propoliv:actiune antioxidanta (polifenoli) ce ajuta la protejarea celulelor organismului impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi;ajuta la mentinerea unui sistem imunitar sanatos;contribuie la buna sanatate a inimii si a sistemului cardiovascular mentinand un nivel optim al colesterolului si a lipidelor sanguine;ajuta la sanatatea  sistemului respirator si a sistemului digestiv;contribuie la menţinerea bunei funcţionări a ficatului.Ingrediente Institutul de Apicultura Propoliv:Propolis - actioneaza ca stimulent nespecific al sistemului imunitar, sporind capacitatea naturala de aparare a acestuia impotriva diferitilor factori de agresiune.Ulei de masline extravirgin - este uleiul obtinut din fructele arborelui de masline (Olea europaea) printr-o presare la rece a acestora. Procesul de obtinere a uleiului de masline extravirgin se bazeaza exclusiv pe procedee mecanice, fara nici un adaos chimic. Acest ulei pastreaza substantele naturale continute de masline, avand un continut ridicat de antioxidanti (vitamina E si polifenoli).Mod de administrare Institutul de Apicultura Propoliv:copii peste 6 ani: 1-2 capsule/zi, inainte de masa;adulti: 2-3 capsule/zi, inainte de mese.Produsul poate fi utilizat de vegetarieni.Se recomanda prudenta la persoanele cu alergie cunoscuta la propolis.

Acest produs Institutul de Apicultura Propoliv, 30 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

60.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon si gel de dus cu galbenele si musetel Avengers, 250ml, Naturaverde
Ceai infuzie Mango si Citrice Eco, 36g, Cupper
Sampon uscat cu lapte de ovaz, 150ml, Klorane
Mascara Pure Volume Magic Brown 010 - Burgundy Brown, 10ml, Catrice
Supozitoare cu glicerina pentru bebelusi Greenlax, 12 bucati, Laropharm
Feroptim, Zdrovit, 60 plicuri
Sebamed Sensitive Skin - Calup dermatologic fara sapun, 100 ml
Supliment pentru articulatii si ligamente Heavy, 180 capsule, Genius Nutrition
ZINKIT IMMUN 20 TABLETE EFERVESCENTE
chevron-right-circle