Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Cuplu si sex
  4. /
  5. Fertilitate si conceptie
  6. /
  7. Gametogen, 20 plicuri, Laborest...

Gametogen, 20 plicuri, Laborest Italia

Beneficii Gametogen:Acidul α-lipoic Fast-slow: este un cofactor important in ciclul Krebs, disponibil atat in mediu hidric cat si in mediu lipidic. Acidul α-lipoic (acid thioctic) este un antioxidant potent, care intervine in procese biochimice ce au ca rezultat producerea de ATP sau reciclarea reactivarea regenerarea unor antioxidanti Vitamina C, E, Glutation, Coenzima Q 10, imbunatatind in acelasi timp metabolismul glucidic. Eliberarea fast-slow permite o actiune de 24 de h la o administrare corecta (1 plic la 10-12 h);Mio-inozitolul are rolul de mesager secundar al semnalului insulinic Induce translocarea corecta a transportorului de glucoza de tip 4 (GLUT 4 Regleaza balanta intre LH si FSH, creste calitatea gametilor sexuali);Coenzima Q10: este un antioxidant esential pentru buna desfasurare a proceselor mitocondrial, astfel, creste calitatea si viabilitatea spermatozoizilor;Vitamina B2: contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ, precum si la metabolismul celular normal;Vitamina B6: importanta pentru metabolismul normal al homocisteinei, al glicogenului si proteinelor precum si la mentinerea echilibrului hormonal;Acid Folic (400 mcg): este esential in sinteza naturala a aminoacizilor, metabolismului normal al homocisteinei;Seleniu: contribuie la spermatogeneza, protejand in acelasi timp impotriva stresului oxidativ;Zinc: contribuie la mentinerea unui nivel optim de testosteron, in vederea cresterii fertilitatii.Ingrediente (per doza zilnica recomandata, de doua plicuri):Acidul α-lipoic (800 de mg), Mio-inozitolul (2000 mg), Coenzima Q10, Vitamina B2,Vitamina B6, Acid Folic (400 mcg), Seleniu, Zinc.Mod de administrare: 1 plic o data la 10-12 ore, sau la recomandarea medicului timp de cel putin 6 luni.Atentie: daca se administreaza medicamente hipoglicemiante va rugam adresati-va unui medic inainte de adminstrarea Gametogen.

Acest produs Gametogen, 20 plicuri, Laborest Italia din categoria Cuplu si sex se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

104.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HartMann Sorbalgon Classic 10x10cm x 10 buc
Set cadou Vita-Capilaril + Mini-Capilix, Pharmaceris
Comprese cu acetat de Clorhexidina Hexatulle, 10x10cm, 10 buc
Secara integrala, 500g, Solaris
NutriniDrink Multi Fibre cu aroma de vanilie, 200ml, Nutricia
Gaviscon Mentol suspensie orala 200ml
Chilotei de noapte Elite Soft Nr.5 12-17kg, 17 bucati, Huggies
Gerovital H3 Classic crema antirid 55+, 50ml
QUIXX EXTRA SPRAY NAZAL 30ML
chevron-right-circle