Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pasta de dinti Advanced Densify Gentle Whitening, 65 ml, Oral-B

Beneficii:- ajută în protejarea smalțului dinților împotriva provocărilor acide;- pastă de dinți cu aromă de mentă și eucalipt.Ingrediente:Glycerin, Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Citrate, Aroma, Sodium Gluconate, Carrageenan, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxide, Stannous Chloride, Sodium Chloride, Sodium Fluoride, Sucralose, Sodium Benzoate, CI 74160, Citric Acid, Potassium Sorbate, CI 42090.Precautii:Recomandată adulţilor şi adolescenţilor cu vârsta mai mare de 12 ani. Pentru copii cu vârsta peste 6 ani inclusiv, cereţi sfatul medicului dentist inainte de utilizare. Conţine fluorură de staniu (1100 ppm fluorură) şi fluorură de sodiu (350 ppm fluorură).    

Acest produs Pasta de dinti Advanced Densify Gentle Whitening, 65 ml, Oral-B din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.12 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Mascara Curl IT Volume & Curl 010 - Deep Black, 11ml, Catrice
Argila Alba, 100g, Ellemental
WET BRUSH PERIE DE PAR SHINE ENHANCER PENTRU STRALUCIRE NEGRU
Scutece Extra Care Nr.0, 3,5kg, 25 bucati, Huggies
Sapun natural pentru pielea uscata cu lavanda si migdale, 130g, Sabio
Lac de unghii Nutri Color Care&Color NC15, 10,5ml, Andreia Professional
Chipsuri din cartofi cu ardei fara gluten Canyon Bio, 125g, Go Pure
Rame ochelari de vedere dama Polarizen WD1408 C1
Vopsea de par Dark Blonde 5.3, 115ml, Naturigin
chevron-right-circle