Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Pasta de dinti Advanced Gum & Enamel Pro-Repair Original, 75 ml, Oral-B

Beneficii:- neutralizează bacteriile dăunătoare pentru a reduce iritația gingiilor cauzată de acestea;- remineralizează smalțul și protejează dinții împotriva eroziunii acide;- pastă de dinți cu o aromă mai slabă și textură fină.Ingrediente:Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Hexametaphosphate, PEG-6, Propylene Glycol, Aqua, Zinc Lactate, Trisodium Phosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Sodium Gluconate, Stannous Fluoride, Sodium Saccharin, Xanthan Gum, Pvp, Carrageenan, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, CI 42090.Precautii:Produsul poate fi utilizat doar de către adulți. Conţine fluorură de staniu (1100 ppm fluorură) şi fluorură de sodiu (350 ppm fluorură).    

Acest produs Pasta de dinti Advanced Gum & Enamel Pro-Repair Original, 75 ml, Oral-B din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.52 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de maini hidratanta si antibacteriana Hand Protect, 30ml, Cupio
Vopsea permanenta 4/75 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Gel spumant ABCDerm, 200 ml, Bioderma
Canepa Pulbere ecologica, 250g, Niavis
Vopsea permanenta /69 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
MUSTELA GEL CURATARE PAR SI CORP 750ML
Dr Fiterman IDEAL Perfect Body Mist, 250ml
Pure D3, 30ml, Natural Doctor
Aleva Naturals Servetele umede din fibre de bambus pentru piele sensibila, 72 buc
chevron-right-circle