Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Masca de fata din hidrogel cu pulbere de perle negre si aur, 32 g, Petitfee

Masca inovatoare din hidrogel, in 2 bucati, si gelul din 5 extracte de plante, ia forma ergonomica a feței pentru a asigura o absorbție optima.Beneficii:hidratează intens;lasă pielea netedă și suplă;revitalizeaza tenul obosit;ilumineaza si ajuta in estomparea petelor pigmentare;creeaza o bariera protectoare pentru toate tipurile de ten;redă pielii elasticitatea și sentimentul de confort;ușor de utilizat, datorita mastii in 2 parti;pentru toate tipurile de piele;non – comedogenic, testat dermatologic.Ingrediente:Water, glycerin, calcium chloride, methylpropanediol, ceratonia siliqua gum, xanthan gum, caprylic/capric triglyceride, persea gratissima (avocado) oil, chondrus crispus powder, beta-glucan, peg-60 hydrogenated castor oil, peat water, scutellaria baicalensis root extract, camellia sinensis leaf extract, houttuynia cordata extract, artemisia vulgaris extract, citrus junos fruit extract, 1, 2-hexanediol, caprylyl glycol, ethyl hexanediol, hydroxyethylcellulose, laminaria digitata extract, undaria pinnatifida extract, synthetic fluorphlogopite, titanium dioxide, ci 77499, tin oxide, pearl powder (1 ppm), gold (1 ppm), chlorphenesin, phenoxyethanol, disodium edta, fragrance.Mod de Aplicare:Se scoate cu grijă masca din ambalaj și se aplică pe fața curata si tonifiata. Surplusul de ser din ambalaj poate fi folosit pe alte zone – gat, maini. Se lasă să acționeze pe durata specificată pe ambalaj. Apoi, se scoate cu atenție, iar serul neabsorbit se masează ușor în piele, pana la absorbirea completa.

Acest produs Masca de fata din hidrogel cu pulbere de perle negre si aur, 32 g, Petitfee din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

11.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pudra pentru fata cu vitamina C, 8g, Mixsoon
Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB2186 12943M
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7167 R80
Trufe vegane cu ceai verde Matcha 3 bucati, 30g, Nouri
Vopsea de par permanenta Palette Deluxe Oil-Care Color 900/1-0 Negru, Schwarzkopf
Sampon impotriva caderii parului CafeinTis Q4U, 250 ml, Tis Farmaceutic
Scutece bio hipoalergenice pentru nou nascuti 2-5kg marimea 1, 27 bucati, Carryboo
Crema regeneratoare cu 30 de uleiuri pretioase, 75ml, Yves Rocher
Top Coat In the city, 15ml, Cupio
chevron-right-circle