Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Plasturi pentru ochi cu aur, 2 bucati*2 g, Petitfee

Beneficii:hidratează intens;revitalizeaza zona de piele unde sunt aplicati;redau elasticitatea și sentimentul de confort;reduc liniile fine;ajuta la diminuarea ridurilor, inclusiv a celor de expresie;elimina cearcanele si aspectul de “puffy eyes”;ușor de utilizat, datorita structurii de hidrogel si a dimensiunii generoase;pentru toate tipurile de piele;non – comedogenici, testati dermatologic.Ingrediente:Antirid, Calmare, Elasticitate, Hidratare si Nutritie piele, Iluminare ten, Luminozitate si Vitalitate, Tratament zona de sub ochiMod de utilizare:Se scot cu grijă cei 2 plasturi din ambalaj și se aplică pe fața curata si tonifiata. Surplusul de ser din ambalaj poate fi folosit si pe restul tenului. Se lasă să acționeze pe durata specificată pe ambalaj. Apoi, se scot cu atenție, iar serul neabsorbit se masează ușor, cu miscari ascendente ,pana la absorbtia completa.Este indicat sa se aplice si crema pentru ochi dupa acest tratament, pentru a sigila si amplifica efectul plasturilor.

Acest produs Plasturi pentru ochi cu aur, 2 bucati*2 g, Petitfee din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set Cadou Good Fortune, 100 ml, The Luxury Bathing Company
Tampoane pentru san, 24 bucati, Lansinoh
Keratina vegetala, 25ml, Ellemental
Serum Citrus Brightening, 50g, Frudia
Spumant de baie Talco, 1000ml, Malizia
Set Defence Hydractive, Bionike
Lotiune de corp hidratanta cu ulei de cocos, 400ml, Palmer's
Dr. Max Ceai urologic din plante cu merisoare, 20 plicuri
Yogi Tea Ceai Respiratie Profunda, 17 plicuri
chevron-right-circle