Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Plasturi pentru ochi din hidrogel cu aur, 60 bucati, Petitfee

Ingredientele esentiale care ajută la hidratarea și hrănirea pielii, asemănător unei vizite la SPA, sunt: aur, grapefruit, extract din frunze de arbust de ceai (Camellia Sinensis), aloe vera, rădăcină de ginseng, extract de caviar, acid hialuronic, levănțică și mentă.Printre beneficiile aurului se numără: încetinirea pierderii de colagen, îmbunătătirea elasticitatii pielii și circulației, iluminarea, stimularea celulelor pielii (care confera fermitate și previne îmbătrânirea timpurie si apariția ridurilor).Ceaiul verde previne bolile de piele și acționează ca o barieră împotriva radicalilor liber din razele UV. Aloe vera hidratează, luptă cu acneea și îmbătrânirea pielii, protejează de razele UV și tratează arsurile solare.Caviarul ajută la creșterea producției de colagen, hidratează, are efect de reducere a ridurilor.Ginsengul are efect anti-îmbătrânire, îmbunătățește aspectul tenului și circulația sângelui.Plasturii reduc semnele vizibile ale îmbătrânirii, hidratează în profunzime si protejează împotriva razelor UV.Ingrediente:Water, Glycerin, Calcium Chloride, Chondrus Crispus Powder, Methylpropanediol, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Panax Ginseng Root Extract, Swiftlet Nest Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Betaine, Rosa Centifolia Flower Water, Hydrolyzed Collagen, CI 77480, Ethanol, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891, CI 77491, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Citrus Junos Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Bambusa Textilis Stem Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Ethyl Hexanediol, Disodium EDTA, Mineral Oil, Methylparaben, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Fragrance.Mod de Utilizare: După curățarea tenului și îndepărtarea machiajului, cu ajutorul spatulei, scoateți cate un plasture și aplicați-l în formă de semiluna sub ochi, iar pe cel rotund pe zonele cu mici imperfecțiuni. Se lasă să acționeze aproximativ 30 minute, apoi se îndepărtează și, cu ajutorul degetelor, se masează până se absoarbe loțiunea în totalitate.

Acest produs Plasturi pentru ochi din hidrogel cu aur, 60 bucati, Petitfee din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

LACALUT AKTIV HERBAL PASTA DE DINTI 75ML
Bio Spirulina + Chlorella, 375 tablete, Diet Food
Septiclean gel hidroalcoolic pentru maini x 250 ml
Ulei de curatare True Pure Cleansing Oil, 150ml, Orjena
Collagen & Acid Hialuronic Raspberry, 600g, Adams
Lipojen Ruj lichid volumizant Pink Love semi-mat cu colagen nr. 5, 5 ml
Solutie de curatare si intretinere lentile de contact ZENOPTIC Double Moisturizing 120 ml
Omni Biotic Panda, 30 plicuri*3g, Institut Allergosan
GEROVITAL TRATAMENT EXPERT SAMPON ANTIMATREATA CU ICHTIOL 250ML
chevron-right-circle