Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Plasturi pentru ochi cu pulbere de perle negre si aur, 2 bucati*2 g, Petitfee

Beneficii:hidratează intens;revitalizeaza zona de piele unde sunt aplicati;ilumineaza si ajuta in estomparea ridurilor fine;redau elasticitatea și sentimentul de confort;ușor de utilizat, datorita structurii de hydrogel si a dimensiunii generoase;pentru toate tipurile de piele;non – comedogenici, testati dermatologic.Ingrediente:Water, Glycerin, Calcium Chloride, Butylene Glycol, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Xanthan Gum, Chondrus Crispus (Carrageenan), Ethyl Hexanediol, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Bambusa Textilis Stem Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Scutellaria Baicalensis (Baikal Skullcap) Root Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Artemisia Vulgaris (Mugwort) Extract, Citrus Junos Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Chlorphenesin, Fragrance, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide (CI 77891), Red Iron Oxide (CI 77491), Peat Water, Alcohol, Sodium Hyaluronate, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Rosa Centifolia (Cabbage Rose) Flower Water, Chamaecyparis Obtusa Water, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Gold (CI 77480), Pearl Extract, Betaine, Allantoin, Disodium EDTA, Mineral Oil.Mod de utilizare:Se scot cu grijă cei 2 plasturi din ambalaj și se aplică pe fața curata si tonifiata. Surplusul de ser din ambalaj poate fi folosit si pe restul tenului. Se lasă să acționeze pe durata specificată pe ambalaj. Apoi, se scoate cu atenție, iar serul neabsorbit se masează ușor, cu miscari ascendente ,pana la absorbirea completa.Este indicat sa se aplice si crema pentru ochi dupa acest tratament, pentru a sigila si amplifica efectul plasturilor.

Acest produs Plasturi pentru ochi cu pulbere de perle negre si aur, 2 bucati*2 g, Petitfee din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Formula de lapte de inceput, NAN SupremePro 1, 0+ luni, 800 g, Nestlé
Blush Color Booster BL1, 1 bucata, Lovren
SVR TOPYALISE CREMA BARIERA 50ML
Belsug de legume picant, 100g, Solaris
ALGOTREAT PLASTURI IMPOTRIVA DURERILOR MENSTRUALE 4 BUC
Rame ochelari de vedere barbati Armani Exchange AX3095U 8078
Forcapil Lotiune Spray anti caderea parului, 150ml
Dr. Max Echinacea Picaturi, 100ml
Masca servetel cu musetel pentru ten uscat si sensibil Moisture + Comfort, 32g, Garnier
chevron-right-circle