Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Zinba unguent 250UI/ 5000UI/g...

Zinba unguent 250UI/ 5000UI/g 20 g Antibiotice SA

Este indicat în: - infecţii bacteriene localizate la nivelul pielii: ulcere suprainfectate, eczeme suprainfectate, abcese (furuncule), stafilococii cutanate; - infecţii bacteriene ale rădăcinii firelor de păr de pe faţă şi corp; - infecţii bacteriene a ţesutului din jurul unghiei (panariţiu); - infecțiile glandelor sudoripare; - infecţii asociate rănilor, leziunilor prin tăiere sau fisurilor pielii; - prevenirea infecţiilor rănilor superficiale ale pielii, rănilor prin tăiere, inclusiv a plăgilor postchirurgicale, arsurilor. Mod de administrare: Spălaţi-vă pe mâini înainte de utilizare. După o curăţare prealabilă a zonei afectate, aplicaţi crema local de 2-4 ori pe zi, în strat subţire. Doza maximă aplicată local nu trebuie să depăşească 1 gram neomicină pe zi, adică echivalentul a 200 de grame unguent Zinba, din cauza riscului de apariţie a reacţiilor adverse sistemice. Durata tratamentului este de până la 7 zile. Dacă nu aţi observat niciun semn de ameliorare în decurs de 5 zile de tratament adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Spălaţi mâinile după fiecare aplicare, cu excepţia cazului în care aceasta reprezintă zona care trebuie tratată. Utilizarea la vârstnici: Poate fi utilizat la persoanele în vârstă. Se recomandă prudenţă în cazurile în care există o afectare a funcţiei renale, deoarece cantitatea de sulfat de neomicină absorbită la nivelul organismului poate fi semnificativă în cazul aplicării medicamentului pe leziuni deschise sau cu suprafață mare. Precautii: Este contraindicat copiilor sub vârsta de 2 ani. Nu utilizaţi produsul dacă sunteţi alergic la zinc bacitracină şi/sau sulfat de neomicină, sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Nu este recomandat să utilizaţi acest medicament în timpul sarcinii. Sulfatul de neomicină din compoziția acestui unguent poate fi absorbit în circulaţie şi trece prin placentă. Deoarece nu se cunoaşte dacă neomicina este excretată în laptele matern, trebuie luată o decizie adecvată de a întrerupe fie alăptarea, fie administrarea medicamentului în timpul alăptării, în funcţie de importanţa medicamentului pentru mamă. Compozitie: Un gram unguent conţine: zinc bacitracină 250 UI, sulfat de neomicină 5000 UI, lanolină și vaselină albă.

Acest produs Zinba unguent 250UI/ 5000UI/g 20 g Antibiotice SA din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Test Rapid Feritină-Anemie (Sânge Integral), Autotestare 1 buc
BARZA TEST SARCINA ULTRASENSIBIL BANDA
Secom Good Routine Daily-C 1000 mg, 30 capsule
Ciorapi compresivi medicinali pana la coapsa 70 DEN - Negru, S
Suzeta din latex cu tetina rotunda 0 luni+ Colour Dusty Blue, 1 bucata, Bibs
GINKGO BILOBA 80MG X 60CAPSULE REMEDIA
Glucozamina 1000mg, 90 tablete, GNC
Sirop Ghimbir, 200 ml, Faunus Plant
Rame ochelari de vedere dama vupoint 5002 C1
chevron-right-circle