Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sistem nervos si memorie
  4. /
  5. Secom Pachet Neuro Optimizer...

Secom Pachet Neuro Optimizer Jarrow Formulas 60 + 60 capsule

Proprietati: - traversează ușor bariera hematoencefalică, - acționează sinergic, - are biodisponibilitate crescută, - conține Cognizin, ingredient patentat și studiat clinic, - formula îmbunătățită cu fosftidilserină, fosfatidilcolină, L-glutamină, taurina, acetil L-carnitină și acid alfa lipoic. Efecte și beneficii: - menținerea structurii, permeabilității și fluidității membranelor celulelor nervoase, - menținerea echilibrului osmotic (concentrația ionilor de sodiu, potasiu, calciu, magneziu), - creșterea nivelului energiei în mitocondriile celulelor nervoase (ATP): ajută la facilitarea metabolizării acizilor grași, la creșterea cantității de glucoză cerebrală, - reducerea neurotoxicității date de excesul de glutamat, lipofuscina (produs de degradare celulară neeliminat din organism), alcool, amoniac, droguri (efect neuroprotectiv), - reducerea pierderii progresive a neuronilor, cauzată de îmbătrânirea sau lezarea SNC, procese ischemice cerebrale, - ajută la stimularea neurogenezei și regenerării neuriților prin acțiune similară cu a factorilor de creștere neuronali, - ajuta la reducerea degenerării neuronilor sănătoși, - ajuta la stimularea factorului neurotrofic derivat din creier - BDNF (efect neuroplastic), - ajuta la reducerea edemelor cerebrale cauzate de traumatisme, intervenții chirurgicale, - ajuta la reducerea demielinizării (pierderea stratului de mielină care contribuie la protejarea și hrănirea celulei nervoase), - ajuta la creșterea capacității de învățare, memorare și redare a informațiilor, a concentrării, vigilenței și atenției, - ajuta la îmbunătățirea stării emoționale, sociabilității, adaptabilității, capacității motorie, - ajută la îmbunătățirea sintezei și la menținerea nivelului neurotransmițătorilor acetilcolină, dopamina, adrenalină, noradrenalină, la creșterea sensibilității receptorilor, - ajută la îmbunătățirea activității electrice cerebrale, - ajuta la reducerea excesului de cortizol secretat în situații de stres prin acțiune pe axa hipotalamus-hipofiza-suprarenale și menține un nivel optim al hormonului luteinizant, progesteronului și al testosteronului, - protecție antioxidantă cerebrală, - ajuta la reducerea complicațiilor nervoase date de concentrația mare a glucozei din sânge și de administrarea xenobioticelor. Compozitie ( per 4 capsule): Citidină 5-difosfocolină 300 mg, Acetil L-Carnitina HCl 500 mg, L-Glutamina 500 mg, Taurină 500 mg, Fosfatidilcolina 120 mg, Fosfatidilserina 100 mg, Acid alfa lipoic 50 mg (acid tioctic), Vitamina B5 10 mg (D-pantotenat de calciu). Mod de administrare: Câte 4 capsule/zi, între mese, cu 200ml de apă sau conform recomandării consultantului de specialitate. Contraindicatii: Utilizarea de către persoanele cu alergie la soia sau la oricare dintre celelalte componente. Persoanele cărora li se administrează tratament alopat se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Acest produs Secom Pachet Neuro Optimizer Jarrow Formulas 60 + 60 capsule din categoria Sistem nervos si memorie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

300.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune monodoze Perfect Hair Fill-Up, 20 x 13ml, La'dor
Ser anti imbatranire Age Proteom, 30ml, Institut Esthederm
BIODERMA SEBIUM H2O APA MICELARA 100ML
Plasture hipoalergen Omnifix Elastic (900607), 30 cm x 10 m, Hartmann
Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1531 3529
Toner pentru ten Essence Probio-Cica Centella Madagascar, 210ml, Skin1004
DOPPELHERZ AKTIV DIABETIKER VITAMINE + MINERALE 30 COMPRIMATE
Republica BIO Curcuma (turmeric), pulbere ecologica pura, 100g
Emulsie Tea Tree Cica,100ml, Orjena
chevron-right-circle