Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Kelapher 2.B 10 flacoane...

Kelapher 2.B 10 flacoane Meditrina Pharmaceuticals

Proprietati: - este un dispozitiv medical steril, brevetat, pe baza de lactoferina sub forma lipozomala, care permite absorbtia mai buna a ingredientului activ la nivel cutanat; - lactoferina este o proteina multifunctionala cu proprietati de chelare ale fierului liber din tesuturi, reducand pigmentatiile hemosiderinice si prevenind acumularea in exces a metalelor grele si toxicitatea asociata; - are efect antibacterian important impotriva a numeroase bacterii; - are proprietati imunomodulatoare, antiinflamatoare, antioxidante si cicatrizante; Este indicata in: - echimoze, - hematoame post proceduri injectabile, post chirurgicale; - pigmentatii hemosiderinice post scleroterapie; - pigmentatii hemosiderinice asociate cu IVC (cl C4-C6CEAP); - ulcere varicoase; - escare de decubit, post tratamente cu laser ablativ, IPL, dermabraziune. Mod de utilizare: Inainte de fiecare aplicare este necesara curatarea atenta a zonei cu ser fiziologic. Alegerea cantitatii si frecventei optime de administrare a cremei se va face in functie de gravitatea plagii si timpul de absorbtie a produsului. Se recomanda administrarea cremei minim de doua ori pe zi (dimineata si seara). Compozitie: Lactoferina LT (Lipid Technology) 150 mg/g, sorbitol, glicerol, alantoina, tocoferol, Polietilenglicol 400, polietilenglicol 1500, polietilenglicol 4000. Precautii: Administrarea concomitenta a altor preparate topice pe aceeaşi zona poate influenţa eficienţa şi siguranţa dispozitivului. A nu se lasa la indemana copiilor. Doar pentru uz extern.

Acest produs Kelapher 2.B 10 flacoane Meditrina Pharmaceuticals din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

140.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Baton proteic cu migdale California Flow 27%, 35g, Max Sport
Pachet MultiVital A-Z Eurovita, 40 + 40 comprimate, Perrigo
STRESCLIN NEURO 60 COMPRIMATE FILMATE
HARTMANN COSMOS STRIP PLASTURI 6X2CM X 250BUC
Even Better All-Over Corector CN02 Breeze, 6ml, Clinique
Ceai Retete Traditionale Obezitate, 180 g, Faunus Plant
Detergent pentru rufe albe & colorate, 60 capsule, Lovela Baby
Fulgi de grau cu tarate, 500g, SanoVita
Pernite cu gel pentru inaltaminte Soft Ball, 2 bucati, Mia Calnea
chevron-right-circle